Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Τσαλίκης: Στον «αέρα» για το Big Brother - Το λάθος που έφερε ένταση

Γιώργος Τσαλίκης: Στον «αέρα» για το Big Brother – Το λάθος που έφερε ένταση

Το πρότζεκτ του Big Brother είναι ρευστό αυτή την στιγμή για τον Γιώργο Τσαλίκη όμως οι αποφάσεις θα ληφθούν πολύ σύντομα.

Πρόσφατα ο Γιώργος Τσαλίκης αποκάλυψε πως θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του νέου κύκλου του Big Brother.

Την Τρίτη μιλώντας στο Πρωινό ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε για το συμβόλαιό του το οποίο αναφέρει ξεκάθαρα το ρόλο που υπέγραψε να έχει στο ριάλιτι, δύο μήνες πριν.

«Με ρωτήσατε αν συζητάω με τον ΣΚΑΪ και σας είπα ότι δεν συζητάω γιατί έχω ένα συμβόλαιο που έχει υπογραφεί πριν φύγω στην Αυστραλία και είναι σε ισχύ από 15 Απριλίου.

Τα καθήκοντά μου σαν παρουσιαστής ξεκινάνε 20 Αυγούστου όπου μας είπαν ότι 20 Αυγούστου με 20 Σεπτέμβρη θα βγει και το πρώτο επεισόδιο στον αέρα. Δεν είμαι αγχωμένος με τον νέο ρόλο καθόλου, είμαι πολύ χαρούμενος. Ήρθα περιχαρής από την Αυστραλία και απάντησα ότι έχω συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ που είναι γεγονός. Δηλαδή δεν τρελάθηκα να αρχίσω να ανακοινώνω εκπομπές, γιατί είδα και άκουσα διάφορα. Δεν ξέρω αν δυσαρεστήθηκε ο ΣΚΑΙ αλλά μετά από 22 χρόνια έχω τη συναίσθηση να καταλαβαίνω γιατί ανακοινώνω ότι είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής μιας εκπομπής.

Δεν το έκανα τυχαία. Έχω συγκεκριμένο συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, ξεκάθαρο, που είναι και πολύ σαφές. Όταν με υποδέχτηκε η συνεργάτιδά μου η Κατερίνα η Σοφρώνη με ενημέρωσε για μερικά πράγματα, δεν το παίζω άνετος, ξαφνιάστηκα.

Οπότε θέλω να μου δώσετε λίγο το χρόνο να τα διαχειριστώ, να τα συζητήσω με το κανάλι, να είμαι ήρεμος cool και χαρούμενος και όταν έρθει η ώρα κι εσείς θα μάθετε αυτά που είναι να μάθετε» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Το λάθος που δημιουργήσε ένταση

Σύμφωνα με το nassosblog στη ρήτρα της εχεμύθειας θα κοιτάξουν να «πατήσουν» στον ΣΚΑΪ εάν αποφασίσουν τελικά πως δεν θέλουν τον Γιώργο Τσαλίκη για κεντρικό παρουσιαστή του «Big Brother» προκειμένου να καταστεί άκυρη η συγκεκριμένη συμφωνία.

Κι αυτό διότι η αυτοανακοίνωση στην οποία προχώρησε ο γνωστός τραγουδιστής δημιούργησε εντάσεις στο κανάλι την στιγμή που το ίδιο το κανάλι δεν έχει ανακοινώσει το προϊόν… παρά το τρεϊλερ που παίζει για να μαζέψει κοινό.

Αν και ήταν ομόφωνη απόφαση στελεχών και διοίκησης ν’ αναλάβει ο Γιώργος Τσαλίκης την παρουσίαση του «Big Brother». Όχι όμως με τους όρους που θέλει αυτός.

Kαι υπάρχει στέλεχος μέσα στο κανάλι που επαναλαμβάνει μονότονα πως είναι λάθος να επιλεγεί για δεύτερη φορά μετά τον Βαρθακούρη τραγουδιστής ως παρουσιαστής γιατί πολύ απλά το Big Brother είναι ριάλιτι σχέσεων και χρειάζεται δημοσιογραφική αντίληψη για τον χειρισμό της κατάστασης στον «αέρα».

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024