Δεν σταματούν οι εντάσεις στο Survivor. Καθώς το παιχνίδι φτάνει προς το τέλος του οι σχέσεις των παικτών κρέμονται από μια κλωστή.
Αυτή τη φορά ο λόγος είναι η υποψηφιότητα της Ελένης Χαμπέρη. Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έστειλε χθες στον τάκο την συμπαίκτριά της. Η Ελένη έξαλλη με την επιλογή της Μαριαλένας, υποστηρίζει πως δεν χρησιμοποίησε σωστά επιχειρήματα για να την βγάλει υποψήφια.
Η παίκτρια έκανε σήμερα λόγο για προσχεδιασμένη στρατηγική. Σύμφωνος με τα όσα είπε η Ελένη είναι και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του Survivor, ανέφερε: «Γιατί στοχοποιούνται δυο γυναίκες; Για να μείνει η Μαριαλένα στο τέλος και να λένε μετά ότι ήταν η μοναδική γυναίκα που έμεινε στο Survivor. Νομίζω ότι ο Σάκης θέλει να την κάνει queen».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας