Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λιάγκας για Τριαντάφυλλο: «Είναι λάθος πρότυπο»

Λιάγκας για Τριαντάφυλλο: «Είναι λάθος πρότυπο»

«Δεν το θεωρώ και απόλυτα φυσιολογικό», είπε ο Λιάγκας για τη θερμή υποδοχή που είχαν επιφυλάξει οι fans του Τριαντάφυλλου στο αεροδρόμιο.

Ένα σχόλιο θέλησε να κάνει ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή τη θερμή υποδοχή που έκανε ο κόσμος στον Τριαντάφυλλο, το μεσημέρι της Δευτέρας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο παρουσιαστής είπε τα εξής:

«Ας μου επιτραπεί το σχόλιο, δεν το θεωρώ και απόλυτα φυσιολογικό. Δεν θα κρίνω εγώ τους ανθρώπους, και καλά κάνουν και πάνε οι άνθρωποι, η άλλη η κυρία έκλαιγε κιόλας… Αλλά παιδιά, έχουν έρθει αθλητές που έχουν πάρει χρυσά ολυμπιακά μετάλλια και τους έχουμε λίγο…

Ένα παιδί που κάθεται και βγάζει τα μάτια του και προπονείται 10 ώρες την ημέρα για να γίνει αθλητής και μπορεί να μην ασχοληθεί μαζί του, ξαφνικά βλέπει ότι μπήκε κάποιος στο Survivor και δεν έχει να επιδείξει και τίποτα και τον υποδέχονται εδώ…».

«Θεωρώ ότι όλα αυτά παιχνίδια είναι μια χαρά, αλλά είναι λάθος πρότυπο. Δηλαδή, μην πούμε ότι δεν θα στείλω το παιδί μου να αθληθεί σωστά και θα το πάω στο Survivor για να γίνει γνωστό. Σαν πρότυπο τον υποδέχονται», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024