Πανευτυχής και ανυπόμονος για τη νέα του καριέρα στα ερυθρόλευκα είναι ο Τικίνιο Σοάρες, που ζει από χθες το ξεκίνημα μιας νέας περιπέτειας.
Ο βραζιλιάνος στράικερ είναι ενθουσιασμένος από όσα συνάντησε στο πρώτο του 24ωρο στην Ελλάδα, και στις πρώτες ώρες ως Ερυθρόλευκος.
Η συνάντησή του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αποτέλεσε για τον ίδιο μια ακόμη απόδειξη της σωστής επιλογής που έκανε, καθώς ως γνωστόν ο Τικίνιο είχε στα χέρια του πολλές προτάσεις από Βραζιλία και Ευρώπη και μάλιστα υπήρχαν και οικονομικά καλύτερες από αυτή του Ολυμπιακού.
Η ξεχωριστή σχέση όμως με τον Πέδρο Μαρτίνς με τον οποίο είναι σε συνεχή επικοινωνία τον οδήγησε στον Πειραιά, όπου «έδεσε» για τα καλά με το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
To Μαρόκο του Αγιούμπ Ελ Κααμπί προκρίθηκε στον τελικό του Copa Africa (εκεί που βρίσκεται η Σενεγάλη), καθώς «λύγισε» τη Νιγηρία στα πέναλτι (4-2, 0-0 κ.δ. και παρ.)!
Εγραψε ιστορία η Αλμπαθέτε της δεύτερης κατηγορίας Ισπανίας. Με πρωταγωνιστή τον Χεφτέ Μπετανκόρ νίκησε 3-2 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ντεμπούτο του Άλβαρο Αρμπελόα και την πέταξε εκτός Κυπέλλου.