Βαρβιτσιώτης: Η Ελλάδα θα απαντήσει σε όποιο θέμα θέσει στο τραπέζι των συζητήσεων η Τουρκία
Για την επίσκεψη Τσαβούσογλου μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης
Για την επίσκεψη Τσαβούσογλου μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου θα συναντηθεί σήμερα με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η Αθήνα προσέρχεται στις συναντήσεις με την ελπίδα βελτίωσης των ελληνοτουρκικών σχέσεων, με απαραίτητη προϋπόθεση τον σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου και του Δικαίου της Θάλασσας, καθώς και τον τερματισμό των τουρκικών προκλήσεων.
Όπως είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, η Ελλάδα είναι προετοιμασμένη να απαντήσει σε όποιο θέμα θέσει στο τραπέζι των συζητήσεων η Τουρκία.
«Βλέπουμε μια σταδιακή αποκλιμάκωση της έντασης στη σχέση με την Τουρκία.», είπε.
Ανοιχτό άφησε, επίσης, το ενδεχόμενο για συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στις 14 Ιουνίου, εάν στις σημερινές συναντήσεις δημιουργηθεί κατάλληλο κλίμα.
- Έχω παιδιά: Φτιάχνοντας αναμνήσεις
- FAIR PAY: Καταρρίπτοντας τις έμφυλες μισθολογικές διακρίσεις για την επίτευξη διαφάνειας και ισότητας στις αμοιβές
- Γλυφάδα: 24χρονος επιτέθηκε με στιλό σε 38χρονο μέσα σε λεωφορείο
- Ιτούδης για όσα έζησε στο Τελ Αβίβ: «Η έκρηξη που στοίχισε τη ζωή σε μια γυναίκα, έγινε 700 μ. από το σπίτι μου»
- Πάτρα: Κατολισθήσεις απειλούν κατοικίες – Εντολή εκκένωσης από την Πολιτική Προστασία
- «Πήγα για ύπνο» – Ο Μπιλ Κλίντον μιλάει για τη φωτογραφία με το τζακούζι των αρχείων Έπσταϊν που έγινε viral




