Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι: Τα κλάματα του Αγουέρο για τον χαμένο τελικό (vid)
Ο Κουν Αγκουέρο δεν άντεξε μετά το σφύριγμα της λήξης και την απώλεια του Champions League, ξεσπώντας σε κλάματα.
Η Τσέλσι είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης για το 2021, με τους Λονδρέζους να επικρατούν με σκορ 1-0 της Μάνστεστερ Σίτι στον τελικό της Πορτογαλίας και να παίρνουν τον δεύτερο τίτλο της ιστορίας τους.
Μετά τη λήξη του ματς οι παίκτες του Τόμας Τούχελ ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς για τη μεγάλη τους αυτή επιτυχία. Όμως υπήρχε και η αντίθετη πλευρά.
Συγκεκριμένα, ο Κουν Αγκουέρο, δεν μπόρεσε να αντέξει την απώλεια του τίτλου και έτσι ξέσπασε σε κλάματα, με τους συμπαίκτες του να πηγαίνουν να τον παρηγορήσουν.
Δείτε το βίντεο:
- Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ελλάδα ο Κλέιτον
- Ο Κώστας Καραπαπάς κατήγγειλε όσα έγιναν μετά το τέλος του ΑΕΚ – Ολυμπιακός και απάντησε στον Ηλιόπουλο
- Η Ουγγαρία αντίπαλος της Ελλάδας στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος
- Μάριος Ηλιόπουλος: Πρώτα «ντου» στον διαιτητή και έπειτα σχόλιο «είναι κατάντια, ντροπή»
- Ο μεγάλος παίκτης φαίνεται με την πρώτη
- Γιατί το VAR δεν παρενέβη στο χοντρό λάθος του βοηθού πριν το 1-0 της ΑΕΚ (pic)
- Μεντιλίμπαρ: «Ξεκάθαρο το πέναλτι – Όσα συνέβησαν εδώ δεν τιμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο» (vid)
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 19ης αγωνιστικής (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442