
Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν σκέφτεστε τίποτα; Ας υπάρξει ένα μέτρο!» – Τι συνέβη;
Η γνωστή παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα της
Το πρωί της Πέμπτης, η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε μέσ από τη Φωλιά των Κου Κου για ένα ζήτημα που μας έχει απασχολήσει όλους πολύ στη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας.
Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα σχόλια για το σόου της Έλενας Παπαρίζου στον φετινό τελικό της Eurovision και τους χρήστες των social media που επέλεξαν να κριτικάρουν την εμφάνιση της τραγουδίστριας, σχολιάζοντας πως έχει βάλει κιλά σε σχέση με την εμφάνισή της… πριν από 16 χρόνια.
Η Κατερίνα Καραβάτου, σε έξαλλη κατάσταση, αναφέρθηκε στα προσβλητικά και ανεπίτρεπτα σχόλια, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Τι ήταν αυτό το πράγμα με την Έλενα Παπαρίζου; Πώς είναι δυνατόν να βλέπεις αυτήν την καλλιτέχνιδα, αυτό το κορίτσι και αυτό που σε ενδιαφέρει να πει είναι ότι έχει παχύνει; Έγινα έξαλλη, έξαλλη. Γενικά δεν μπορώ όλο αυτό στα social media. Σας παρακαλώ, λίγο σεβασμός, να έχουμε καλούς τρόπους.
»Δεν το πιστεύω, για όνομα του Θεού… Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο αυτών των ανθρώπων; Δεν σκέφτεστε τίποτα; Ας υπάρξει ένα μέτρο… Γιατί ο καθένας πρέπει να πληγώνει έναν άνθρωπο τόσο πολύ;», είπε μεταξύ άλλων σε έξαλλη κατάσταση.
- Ηλιούπολη: Κρίσιμη η κατάσταση της 17χρονης που έπεσε στο κενό – Στο «μικροσκόπιο» τα κινητά των δύο κοριτσιών
- Sports Power – Αλκαράθ, Γουίλσον, Εμπαπέ – Ελίτ δισεκατομμυρίων στο θριαμβευτικό Vanity Fair
- Λάνθιμος, Αλεξίου, Μπισμπίκης και άλλοι υπογράφουν κείμενο στήριξης για τα Προσφυγικά
- Ο Λεβαντόφσκι πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο από την Μπαρτσελόνα – Η Σαουδική Αραβία στο προσκήνιο
- Παραιτήθηκε με αιχμές από τη Νέα Δημοκρατία η Ιωάννα Γκελεστάθη
- Εφιάλτης 10 χιλιομέτρων: Το χρονικό της πρόσκρουσης που αφάνισε τους δεινόσαυρους λεπτό προς λεπτό [βίντεο]






