Γλυκά Νερά: Ενοχλημένος ο 32χρονος πιλότος – «Παρερμηνεύονται πράγματα και εμποδίζουν την έρευνα»
Σε νέες δηλώσεις, στις οποίες φαίνεται η έντονη ενόχλησή του για όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομά του, προχώρησε ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν
Σε νέες δηλώσεις, στις οποίες φαίνεται η έντονη ενόχλησή του για όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομά του, προχώρησε ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν.
Ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος ετοιμάζεται να εγκαταλείψει μια και καλή τη μεζονέτα της τραγωδίας στα Γλυκά Νερά, μίλησε στην κάμερα του MEGA.
«Παρερμηνεύονται πολλά πράγματα και εμποδίζουν την έρευνα»
«Δεν υπάρχει κάτι. Ό,τι είναι από την αστυνομία. Ό,τι θέλετε από την αστυνομία. Γιατί παρερμηνεύονται πολλά πράγματα και εμποδίζουν την έρευνα» λέει χαρακτηριστικά, σε μια από τις τελευταίες φορές που επισκέπτεται τη μεζονέτα, μέσα στην οποία η 20ζρονη σύζυγός του άφησε την τελευταία της πνοή.
Ερωτηθείς αν τον φοβίζει το γεγονός ότι οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί ο 32χρονος απαντά πως «το ήξερα από την αρχή».
«Δεν είναι εύκολο, δεν σταματάει κανείς να δουλεύει. Ό,τι θέλετε από την αστυνομία γιατί ό,τι περνάει παρερμηνεύονται και είναι λάθος» συμπληρώνει.
- Μορφωτικό Ίδρυμα ΕΣΗΕΑ: Οι δημοσιογράφοι τιμούν τα 200 χρόνια από την Έξοδο του Μεσολογγίου
- Ο ανθρώπινος παράγοντας και όχι η τεχνητή νοημοσύνη ευθύνεται για την επίθεση στο σχολείο του Ιράν
- «Καταφέραμε το ακατόρθωτο»: Πρωτόγνωρες εικόνες στο Ελ. Βενιζέλος με τον επαναπατρισμό δεκάδων ζώων (βίντεο)
- Εξαρθρώθηκε συμμορία που διέπραττε κλοπές και ληστείες στον Ασπρόπυργο – Συνελήφθησαν 19χρονος και 24χρονος
- LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Αταλάντα
- LIVE: Τότεναμ – Ατλέτικο Μαδρίτης




