Ερντογάν: Ουραγός στις δημοσκοπήσεις – Βλέπει την πλάτη του Ιμάμογλου
Ουραγός στις δημοσκοπήσεις ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αφού όπως δείχνουν τα στοιχεία χάνει με διαφορά από τους δημάρχους της Κωνσταντινούπολης και της Άγκυρας
Ουραγός στις δημοσκοπήσεις ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αφού όπως δείχνουν τα στοιχεία χάνει με διαφορά από τους δημάρχους της Κωνσταντινούπολης και της Άγκυρας.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΙ, η ιδιαιτέρως αξιόπιστη εταιρεία Μετροπόλ, η οποία και παρακολουθεί από το 2013 τις δημοσκοπήσεις αναφέρει χαρακτηριστικά πως εάν γίνονταν σήμερα εκλογές στην Τουρκία και ο Ερντογάν είχε εκλογικό του αντίπαλο το Δήμαρχο Γιαβάς της Άγκυρας θα έχανε με ποσοστό 37,5% αφού ο δεύτερος θα συγκέντρωνε 49,9%.
Την ίδια ώρα εάν στην εκλογική μάχη είχε αντίπαλό του τον Δήμαρχο Ιμάμογλου της Κωνσταντινούπολης θα συγκέντρωνε ποσοστό 38,8% με τον δεύτερο να επικρατεί με 49,7%.
Το παραπάνω αναμφισβήτητα προκαλεί ιδιαίτερο σκεπτικισμό ενώ θεωρείται παράλληλα ότι εξηγεί και το γιατί ο τούρκος πρόεδρος προσπαθεί να συσπειρώσει με εθνικιστική ρητορική τη χώρα.
Δείτε αναλυτικά:
- Βενεζουέλα: Ο Τραμπ πιέζει πετρελαϊκούς κολοσσούς να επιστρέψουν
- Το «ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ» δεν κατάφερε να δέσει στη Μήλο λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών
- Τραμπ προς Ιράν: «Καλύτερα να μην αρχίσετε να πυροβολείτε, γιατί θα πυροβολήσουμε και εμείς»
- Βενεζουέλα: Η Ροδρίγκες θα αντιταχθεί «μέσω διπλωματικών οδών» στην «εγκληματική επιθετικότητα» των ΗΠΑ
- Βόρεια Κορέα: Καταρρίψαμε νοτιοκορεατικό drone που εισήλθε στον εναέριο χώρο μας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Χωρίζουν τον κόσμο στα τρία

