Ο ολλανδός Ντάνι Μακέλι θα διαιτητεύσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
Ο 38χρονος Ντάνι Μακέλι, από την Elite κατηγορία της UEFA, σφυρίζει το Σάββατο στο ΟΑΚΑ
Τον Ντάνι Μακέλι, το διαιτητή που πέρσι βρέθηκε στον τελικό του Europa League και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη, επέλεξε η ΚΕΔ για τον τελικό Κυπέλλου του ερχόμενου Σαββάτου μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Ο 38χρονος Ολλανδός ανήκει στην ελίτ κατηγορία της UEFA και έχει έλθει ακόμα τρεις φορές στη χώρα μας για να σφυρίξει ντέρμπι.
Συγκεκριμένα, φέτος ήταν στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ 3-0 και πέρσι στα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-0 και Άρης – ΑΕΚ 2-2, ενώ είχε διευθύνει και το Ολυμπιακός – Ομόνοια 2-0 για τα προκριματικά του Champions League.
Είναι διεθνής εδώ και μία δεκαετία και θεωρείται από τις κορυφαίες σφυρίχτρες στην Ευρώπη.
Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χέσελ Στέεγκστρα, Γιαν ντε Βρις, 4ος ο Καραντώνης και στο VAR ο επίσης ολλανδός Κέβιν Μπλομ, με τον Πετρόπουλο και παρατηρητή τον Δάλλα.
- Νέα Αριστερά: Η κυβέρνηση ιδιωτικοποιεί το νερό της Θεσσαλονίκης
- Με αυξημένα έσοδα και έξοδα ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
- HOTΕΛ ΕΛVIRA: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου
- Προσβασιμότητα στην ποιότητα: Η Lidl Ελλάς και η υπόσχεση της καθημερινής αξίας
- Αγρότες: Δέχθηκαν επίθεση με χημικά στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου – Κλούβα των ΜΑΤ μπλόκαρε και ασθενοφόρα
- Άδωνις Γεωργιάδης: «Ενήργησαν με δόλο οι δύο προστατευόμενοι μάρτυρες» στην υπόθεση Novartis

