
Κρίσιμη κατάσταση: Έκτακτη ενημέρωση Χαρδαλιά για την πυρκαγιά στην Κορινθία
Έκτακτες ανακοινώσεις για τη μεγάλη πυρκαγιά στον Σχίνο Κορινθίας θα πραγματοποιήσει στις 18:00 ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς
Έκτακτες ανακοινώσεις για τη μεγάλη πυρκαγιά στον Σχίνο Κορινθίας θα πραγματοποιήσει στις 18:00 ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.
- Διαβάστε επίσης: SOS από τους επιστήμονες για τους καπνούς που «πνίγουν» και την Αττική – «Μείνετε σπίτι»
Ενεργοποιήθηκε ξανά το 112 – Εκκενώθηκαν οικισμοί
Νέο μήνυμα στους κατοίκους του οικισμού Αιγειρούσες-Ντουράκος έστειλε το 112 καλώντας τους να απομακρυνθούν άμεσα μέσω του παραλιακού δρόμου εξαιτίας της φωτιάς στην Κορινθία με κατεύθυνση Αλεποχώρι – Μέγαρα για προληπτικούς λόγους.
Στην περιοχή πνέουν ανέμοι εντάσεως 7 μποφόρ.
Εξαιτίας των ανέμων έχουν δημιουργηθεί πολλές διάσπαρτες εστίες φωτιάς με το μέτωπο να μην είναι ενιαίο και τις πυροσβεστικές δυνάμεις να φοβούνται για αναζωπυρώσεις τις επόμενες ώρες,
Σε συνέχεια προηγούμενου μηνύματος και λόγω της δασικής πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Σχίνο Λουτρακίου Κορινθίας, καθώς και της ραγδαίας αύξησης της έντασης των ανέμων τις τελευταίες ώρες, όλοι οι πολίτες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του οικισμού Αιγειρούσες – Ντουράκος, καλούνται να απομακρυνθούν άμεσα μέσω του παραλιακού δρόμου με κατεύθυνση Αλεποχώρι – Μέγαρα για προληπτικούς λόγους.
Επίσης, σημειώνεται ότι εστάλη και μήνυμα μέσω του Ευρωπαϊκού Αριθμού Έκτακτης Ανάγκης 112 για την προληπτική απομάκρυνση των πολιτών στην παραπάνω περιοχή.
- Τα αποτελέσματα στο NBA και τα ζευγάρια στα play offs και play in (vids)
- Πώς αντιλαμβάνεται η γάτα τον χρόνο;
- Over Half of Greek Pensioners Receive Under €1,000
- Η Meta σε νέα δίκη για «εθισμό» των ανήλικων χρηστών
- Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οικειοθελής εισαγωγή σε κέντρο θεραπείας
- Οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι τρόλαρε πίνοντας από μπουκάλι… Άρσεναλ! (vid, pics)

