Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει με μαγιό στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της
Λίγο πριν κρατήσει τις κορούλες της στην αγκαλιά της η Χριστίνα Μπόμπα φωτογραφήθηκε με φουσκωμένη κοιλιά.
Οι μετακινήσεις άνοιξαν και πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν το πρώτο τους ταξίδι μετά τo lockdown.
Tην δική τους απόδραση αποφάσισαν να κάνουν και ο Σάκης Τανιμανίδης με την Χριστίνα Μπόμπα, αφού ταξίδεψαν στην Αργολίδα και έμειναν σε ξενοδοχείο μαζί με καλή παρέα.
Όπως γνωρίζουμε το ερωτευμένο ζευγάρι λατρεύει τις εξορμήσεις και πριν την καραντίνα απολάμβαναν συχνά μαγευτικούς προορισμούς εντός και εκτός Ελλάδας.
Αυτή τη φορά ο παρουσιαστής της «Φάρμας» και η εγκυμονούσα σύζυγος του, που σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους βρέθηκαν στην Αργολίδα και φυσικά θέλησαν να μοιραστούν αυτή τους την απόδραση με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media.
Οι δύο τους πόζαραν χαρούμενοι παρέα με την κουμπάρα τους Μαρίνα Βερνίκου και τον σύζυγο της, Μίλτο Καμπουρίδη.
Λίγο πριν η Χριστίνα Μπόμπα μπει στον μήνα της για να γεννήσει, απόλαυσε ηλιοθεραπεία και κολύμπι και δεν παρέλειψε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους, ποζάροντας με μαγιό.
- ΗΠΑ: Καθίζηση στην πίστα του αεροδρομίου LaGuardia της Νέας Υόρκης
- Επιδότηση 100% για νέους πτυχιούχους – Οι όροι και οι προϋποθέσεις
- Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα 9-12: Δυνατή «προπόνηση» για τους Πειραιώτες ενόψει Final Four
- Στο Final Four και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
- Ο Θοδωρής Κολυδάς «δείχνει» τις περιοχές που πρέπει να διερευνηθούν για την οσμή αερίου στην Αττική
- Κανονικά θα πραγματοποιηθεί το φιλικό Ελλάδα – Ιταλία – Η σύνθεση των Ιταλών
