
Γιώργος Καπουτζίδης: «Αν ο σύντροφός μου ήθελε παιδί θα μπορούσα να σταθώ στο πλευρό του»
Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας.
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Καπουτζίδης όπου σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης μίλησε και για τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας.
«Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ να γίνω μπαμπάς να πω την αλήθεια, Τώρα δεν ξέρεις πως θα τα φέρει η ζωή αλλά για φέτος το φουσκωτό στο Αγκίστρι σκέφτομαι. Να μην κάνω μεγάλα σχέδια αλλά θα ήθελα αυτοί που το σκέφτονται, το αγαπούν κι έχουν τους συντρόφους τους και θέλουν να το κάνουν, να έχουν το δικαίωμα και στην Ελλάδα.
Aν ήμουν με έναν σύντροφο που ήθελε πολύ ένα παιδί, θα μπορούσα να σταθώ στο πλευρό του αλλά από μόνος μου να αναλάβω αυτήν την ευθύνη με δυσκολεύει πάρα πολύ».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης:
https://www.youtube.com/watch?v=hTjf8s8lYT0
- Ο Τραμπ καταφέρεται εναντίον του πάπα Λέοντα – Είναι «υπερβολικά φιλελεύθερος»
- Αχαρνές: Ανήλικος τραυματίστηκε στο χέρι από χρήση κροτίδας
- Ειρηνικός: 5 νεκροί σε νέες δολοφονικές επιθέσεις των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοων
- Νιγηρία: Δεκάδες νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα με στόχο τζιχαντιστές της Μπόκο Χαράμ
- Κύπρος: «Δεν διαπραγματεύεται» τις βάσεις η Βρετανία – Εκτός συζήτησης η κυριαρχία σε Ακρωτήρι και Δεκέλεια
- Περού: Η υποψήφια της δεξιάς Φουχιμόρι προηγείται στις προεδρικές εκλογές




