Στεφανία Λυμπερακάκη: Αποκάλυψε ποιοι διάσημοι της έστειλαν ευχές για την Eurovision
«Κάθε μέρα κάνω πρόβες με τον Φωκά και όλα πάνε καλά» σημείωσε. μεταξύ άλλων. Ποιο είναι το μεγαλύτερό της άγχος.
Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τη μεγάλη γιορτή του τραγουδιού, τη Eurovision. Oι ημιτελικοί του φετινού διαγωνισμού θα φιλοξενηθούν στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, στις 18 και 20 Μάιου. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Στεφανία Λυμπερακάκη, με το τραγούδι «Last Dance» ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εμφάνισή της και ανυπομονεί να ανέβει στην σκηνή.
Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του mega «Πάμε Δανάη!» αναφέρθηκε σε όσα πρόκειται να δούμε σε λίγες ημέρες, αλλά και στη συμμετοχή της στο επόμενο YFSF που θα κάνει αφιέρωμα στον μουσικό διαγωνισμό. «Θα συμμετέχω στο επόμενο YFSF γιατί θα κάνουν αφιέρωμα στην Eurovision, και θα πω μια ακουστική εκδοχή του τραγουδιού μου», είπε η νεαρή ερμηνεύτρια.
Όσον αφορά τη Eurovision σημείωσε: «Κάθε μέρα κάνω πρόβες με τον Φωκά και όλα πάνε καλά», ενώ αποκάλυψε ότι το μεγάλο άγχος της είναι τα τακούνια που πρέπει να φοράει. «Νομίζω ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα φορώντας τακούνια», είπε γελώντας η Στεφανία. «Νιώθω τέλεια που ο διαγωνισμός της Eurovision θα γίνει στην Ολλανδία», σημείωσε στη συνέχεια και πρόσθεσε ότι στο φετινό διαγωνισμό θα υπάρχει λίγος κόσμος λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κοροναϊό.
Σχετικά με το ποια τραγούδια της αρέσουν είπε ότι έχει ξεχωρίσει τη συμμετοχή της Ισπανίας και της Κύπρου. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι της έχουν στείλει ευχές για καλή επιτυχία η Τάμτα, η Καλομοίρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Έλενα Παπαρίζου, και ο Σάκης Ρουβάς.
Δείτε στο βίντεο όσα είπε:
Ανακοινώθηκε η σειρά των εμφανίσεων για Ελλάδα και Κύπρο
Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση, στον πρώτο ημιτελικό θα διαγωνιστεί η Κύπρος στην 8η θέση και η Ελλάδα στον δεύτερο στη 4η θέση. Η σειρά δεν καθορίστηκε από κλήρωση αλλά από τους υπευθύνους της Ολλανδικής δημόσιας τηλεόρασης NPO/NOS/AVROTROS και στη συνέχεια εγκρίθηκε από τον Martin Österdahl, τον εκτελεστικό επόπτη της EBU.
- Γάζα: Αλλους δύο Παλαιστίνιους σκότωσε το Ισραήλ, σύμφωνα με ανακοίνωσή του
- Ιαπωνία: Προϋπολογισμό-ρεκόρ 665 δισ. ευρώ εγκρίνει η κυβέρνηση
- Μεξικό: Τουλάχιστον 10 νεκροί και 32 τραυματίες από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα
- Νιγηρία: Ο Τραμπ προειδοποιεί και για άλλους βομβαρδισμούς αν δεν σταματήσει η «σφαγή χριστιανών»
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία ζητά από τους αυτονομιστές του ΣΜΝ να αποχωρήσουν από τα εδάφη που κατέλαβαν
- Ονδούρα: «Συγχαίρει» η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ισπανίας τον εκλεκτό του Τραμπ


