«Αντάρτικο» από τον μητροπολίτη Κυθήρων: Ετοιμάζεται για Ανάσταση στις… 5 το πρωί
«Αντάρτικο» στην επίσημη απόφαση της Ιεράς Συνόδου για Ανάσταση στις 9 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, με... Ανάσταση στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα, ετοιμάζονται να κάνουν οι κάτοικοι σε Κύθηρα και Αντικύθηρα, έπειτα από ανακοίνωση του Μητροπολίτη Κυθήρων και Αντικυθήρων Σεραφείμ.
«Αντάρτικο» στην επίσημη απόφαση της Ιεράς Συνόδου για Ανάσταση στις 9 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, με… Ανάσταση στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα, ετοιμάζονται να κάνουν οι κάτοικοι σε Κύθηρα και Αντικύθηρα, έπειτα από ανακοίνωση του Μητροπολίτη Κυθήρων και Αντικυθήρων Σεραφείμ.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο μητροπολίτης: «Θα τελέσωμεν την τελετήν και την Θείαν Λειτουργίαν της Αναστάσεως ανήμερα του Πάσχα, αρχομένης της Ακολουθίας της Παννυχίδος ώρα 5 π.μ. και μετ’ αυτήν θα ακολουθήση η τελετή της Αναστάσεως, ο Όρθρος και η Αναστάσιμος Θεία Λειτουργία»
Πηγή: Pelop.gr
- Ο απεσταλμένος του Τραμπ επισκέπτεται τη Λευκορωσία – Νέες συνομιλίες με τον Λουκασένκο για τους «ομήρους»
- Ο Μπενίτεθ παράδεχτηκε εμμέσως την πραγματικότητα
- Η OpenAI λανσάρει το GPT-5.2, απάντηση στην απειλή του Gemini 3 της Google
- Συνάντηση Ζελένσκι με Μερτς τη Δευτέρα στο Βερολίνο
- Sky Sports: «Ζιντάν, Κλοπ και Αρμπελόα υποψήφιοι για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης»
- Προσοχή! Απάτη με SMS και emails που χρησιμοποιούν το όνομα του Δήμου Αθηναίων

