
Κωνσταντίνος Καζάκος: «Στον Θεό δεν πιστεύω, δεν πιστεύω πως υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω»
Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ήταν καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης στα «Μεσάνυχτα» στον Alpha και μίλησε για πολλές πτυχές της ζωής του, για τον Θεό αλλά και για το τραύμα που του άφησε ο θάνατος της μητέρας του Τζένης Καρέζη.
Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ήταν καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης στα «Μεσάνυχτα» στον Alpha και μίλησε για πολλές πτυχές της ζωής του, για τον Θεό αλλά και για το τραύμα που του άφησε ο θάνατος της μητέρας του Τζένης Καρέζη.
Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη θρησκεία και τον θάνατο, αποκαλύπτοντας πως δεν πιστεύει στον Θεό και δεν έχει υπαρξιακό πρόβλημα.
«Στον Θεό δεν πιστεύω, όχι. Ε, δεν πιστεύω πως υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω και μας κανονίζει το μέλλον μας, συγγνώμη. Έχει προχωρήσει το πράγμα. Δεν έχω υπαρξιακό. Δε θέλω να πεθάνω, αλλά θα μου συμβεί. Είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή μας. Ο θάνατος ήταν φίλος των ανθρώπων και θα είναι. Όταν έρχεται φυσικά και δεν έρχεται βίαια, είναι λύτρωση. Λυτρώνεται ο άνθρωπος από όλα αυτά που τον ταλαιπωρούν. Για αυτό μπορεί κάποιος να πονάει και όταν σβήσει να χαμογελάσει το πρόσωπό του» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.
Δείτε το βίντεο
- Μαλδίβες: Ανασύρθηκαν οι δύο τελευταίες σοροί των δυτών που εγκλωβίστηκαν σε υποθαλάσσια σπηλιά
- ΕΕ καλεί Μέρκελ για να μιλήσει με τον Πούτιν
- «Ανήκει σε όλους μας»: Βίντεο-έπος της Άρσεναλ για την κατάκτηση του τίτλου με πρωταγωνιστή τον Αρσέν Βενγκέρ (vid)
- Λάβρος Ανδρουλάκης: Προσφεύγει κατά Δεμίρη, «εκθέτετε τη χώρα διεθνώς» – Αδικαιολόγητη η άρνηση του Τζαβέλλα να προσέλθει
- Απώλεια κιλών: Γιατί ο σκύλος σας χάνει μύες και πώς η διατροφή συμβάλλει στην υγεία του
- «Κρύβεται» ο Τζαβέλας από τον έλεγχο της Βουλής – Η επιστολή του – Παρουσία Ανδρουλάκη η συνεδρίαση




