Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάικλ Μπι Τζόρνταν: Θα είναι ο επόμενος Superman;

Μάικλ Μπι Τζόρνταν: Θα είναι ο επόμενος Superman;

Ένα ρεπορτάζ του Variety για το μέλλον της συνεργασίας Warner και DC αποκαλύπτει μετατόπιση στις καταλληλότητες των ταινιών τους αλλά και τον πιθανό υπεράνθρωπο της νέας εποχής.

Ένα ρεπορτάζ του Variety για το μέλλον της συνεργασίας Warner και DC αποκαλύπτει μετατόπιση στις καταλληλότητες των ταινιών τους αλλά και τον πιθανό υπεράνθρωπο της νέας εποχής.

The next Man of Steel? #Superman

Δημοσιεύτηκε από MovieWeb στις Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021

Ήρθε η ώρα να δούμε τον Μάικλ Μπι Τζόρνταν ως νέο «Superman»;

Το Variety ανέβασε ένα μεγάλο ρεπορτάζ που σχετίζεται με το στούντιο και αναφέρει τις κινήσεις του προς αυτή την κατεύθυνση. Η Warner σίγουρα θα κινηθεί κάποια στιγμή προς μια συνέχεια του «Joker», με τον Τοντ Φίλιπς να επιβεβαιώνει πρόσφατα πως δεν ήρθε ακόμη αυτή η στιγμή, ενώ ως τώρα δεν βρίσκονταν σε κανένα πλάνο της εταιρίας η αξιοποίηση του «Superman», κάτι που σχολίασε αντίστοιχα ο πιο πρόσφατος Superman, Χένρι Κάβιλ, δηλώνοντας πως δε θεωρεί ότι έχει τελειώσει με το ρόλο.

Πιθανά όμως η Warner να έχει άλλα σχέδια. Σε ένα κομμάτι του ρεπορτάζ αναφέρεται πως έχουν γίνει συναντήσεις των παραγωγών με τον Μάικλ Μπι Τζόρνταν για να αναλάβει το ρόλο, μια φήμη που αιωρείται εδώ και καιρό και φαίνεται πλέον να επιβεβαιώνεται. Πάντως οι συναντήσεις δεν αφορούν κάτι άμεσο, λόγω πολλών παραγωγών στις οποίες εμπλέκεται ο Τζόρνταν, με το Variety να τονίζει πως δεν πρόκειται να δούμε Superman πριν το 2023, καθώς ακόμη και αν υπάρξει οριστική συμφωνία δεν υπάρχει ακόμη σενάριο ή σκηνοθέτης. Μπορεί να υπάρξει όμως, καθώς παρακάτω αναφέρεται η συμφωνία του στούντιο με τον Τζέι Τζέιι Έιμπραμς για συνεργασία στο μέλλον, που θα περιλαμβάνει τέτοιου βεληνεκούς projects και ίσως κάπου όλα αυτά ενωθούν.

Το πιο ενδιαφέρον πάντως της ιστορίας θα είναι αν η Warner τολμήσει να μεταφέρει και τον «Superman», ένα κατά κανόνα οικογενειακό θέαμα, στο πεδίο του R-Rated βλέποντας πως το κοινό αντιδρά θετικά σε τέτοιες αλλαγές.

Ο ίδιος δήλωσε πως χαίρεται  που ο κόσμος θέλει μαύρους υπερήρωες, χωρίς να απαντήσει ευθέως αν τελικά θα πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία.

Sports in

Με Παπανικολάου στο Game 3 ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Παπανικολάου θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει του Game 3 με τη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024