Ισπανία: Έστειλαν απειλητικό σημείωμα με σφαίρες στον Πάμπλο Ιγκλέσιας ηγέτη του Podemos
Ο ηγέτης του αριστερού κόμματος της Ισπανίας γνωστοποίησε ότι έλαβε τέσσερις σφαίρες και απειλητικό σημείωμα, και δήλωσε πως αντίστοιχες επιστολές έλαβαν ο υπουργός Εσωτερικών και ο επικεφαλής της ισπανικής χωροφυλακής.
Ο ηγέτης του αριστερού κόμματος Podemos στην Ισπανία, Πάμπλο Ιγκλέσιας, έγινε στόχος απειλών μαζί με τον υπουργό Εσωτερικών Φερνάνδο Γκράντες-Μαρλάσκα και τον επικεφαλής της χωροφυλακής.
«Η σύζυγός σου, οι γονείς σου και εσύ καταδικάζεστε στην εσχάτη των ποινών, τελειώνει ο χρόνος σας», έγραφε η ανώνυμη επιστολή, σύμφωνα με φωτογραφία που ανέβασε στο twitter ο Πάμπλο Ιγκλέσιας. Ο ηγέτης του Podemos ανέβασε, επίσης, και μια φωτογραφία με τέσσερις σφαίρες μαζί με τον φάκελο της επιστολής.
Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας συμμετείχε στον κυβερνητικό σχηματισμό με το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα του πρωθυπουργού Πέδρο Σάντσες από την θέση του υπουργού Κοινωνικών Δικαιωμάτων μέχρι τον Μάρτιο που παραιτήθηκε για να θέσει υποψηφιότητα για τις τοπικές εκλογές στη Μαδρίτη που θα διεξαχθούν στις 4 Μάϊου.
Έχει αναδειχθεί σαν ένας από τους βασικούς πολιτικούς ηγέτες της Ισπανίας μετά το 2014 καταφέρνοντας να κρατήσει το Podemos στην κεντρική πολιτική σκηνή μετά τις αλεπάλληλες κρίσεις στην Ισπανία.
Πολιτικοί από την κυβερνητική συμμαχία, περιλαμβανομένου του πρωθυπουργού Πέδρο Σάντσες, και από τα μεγαλύτερα κόμματα της χώρας εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους προς τον Ιγκλέσιας και τον Μαρσλάσκα.
Το ακροδεξιό ωστόσο Vox και τα αυτονομιστικά κόμματα από τις διάφορες περιοχές της χώρας δεν αντέδρασαν.
- Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος – Οι φωτογραφίες του Τζιμ Κέρτις για τα 57α γενέθλια της Τζένιφερ Άνιστον δηλώνουν συναίσθημα
- Super League: Γερμανός διαιτητής στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, ο Φωτιάς στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός
- Το Harper’s Bazaar υποδέχεται την άνοιξη – Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Μητσοτάκης για θάνατο Παπαληγούρα – «Με θλίψη αποχαιρετώ έναν ευπατρίδη της πολιτικής»
- Η Ιαπωνία καταργεί την ισοπαλία στο ποδόσφαιρο
- Μετρό: Ο μετροπόντικας «Αθηνά» έφτασε στον Ευαγγελισμό για την επέκταση της γραμμής 4



