«Είμαι μέσα! Αξίζει να αγωνιστώ για την Καλιφόρνια» είναι το μήνυμα της Κέιτλιν Τζένερ για τις επερχόμενες εκλογές στην πολιτεία των ΗΠΑ, που στήνει κάλπες πρόωρα εξαιτίας των αντιστάσεων των Ρεπουμπλικανών στο κλείσιμο των επιχειρήσεων που επέβαλε ο νυν κυβερνήτης Νιούσαμ λόγω της πανδημίας, αλλά και εξαιτίας της φορολογικής και μεταναστευτικής του πολιτικής.

Η Κέιτλιν Τζένερ, της οικογενείας Καρντάσιαν, κατεβαίνει στον στίβο της πολιτικής με τους Ρεπουμπλικάνους και σύμφωνα με πληροφορίες αμερικανικών ΜΜΕ έχει στο περιβάλλον της γνωστούς συνεργάτες του κόμματος. Μία από αυτές είναι η Κάρολιν Ρεν που συγκεντρώνει σταθερά χρήματα για τις προεκλογικές εκστρατείες των ρεπουμπλικάνων.

Η Μάγκι Χάμπερμαν των Times της Νέας Υόρκης την προηγούμενη Τετάρτη είχε δηλώσει ότι ο πρώην υπεύθυνος για την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ, Μπραντ Πάρσκεϊλ, συμβουλεύει την Τζένερ για τον σχηματισμό της ομάδας της.

Υπενθυμίζουμε ότι η Καλιφόρνια έχει παράδοση στις διασημότητες. Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ είχε εκλεγεί κυβερνήτης καταφέρνοντας να αντικαταστήσει σε έκτακτες εκλογές τον Γκρέι Ντέιβις.