Αλβανία: Σάλος με τον ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης – Τον επιασε η κάμερα να ξύνει τα επίμαχα σημεία
Βούκινο στα social media στην Αλβανία φαίνεται πως έχει γίνει ο Λουλζίμ Μπάσα, ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης και διάδοχος του Σαλί Μπερίσα.
Βούκινο στα social media στην Αλβανία φαίνεται πως έχει γίνει ο Λουλζίμ Μπάσα, ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης και διάδοχος του Σαλί Μπερίσα. Αφηρημένος σε ανοικτή πολιτική συγκέντρωση και όρθιος με το μικρόφωνο στο ένα χέρι, φαίνεται σε βίντεο να βάζει το άλλο χέρι του μέσα από το παντελόνι του και να ξύνεται στα επίμαχα σημεία.
Μάλιστα πρέπει να ήταν τέτοια η φαγούρα που έπιασε τον Μπάσα που νομίζοντας πως δεν τον βλέπουν, έκανε περιστροφή γύρω από τον εαυτό του και γύρισε την πλάτη του στο κοινό. Όμως δυστυχώς γι αυτόν κάποιος οπαδός του, «έπιασε» την επίμαχη εικόνα με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου.
- Xρυσές Σφαίρες 2026: One Battle After Another, Βουγονία και τέρατα – Όλες οι υποψηφιότητες
- «Απόλυτη φρίκη» στο Σουδάν – Μαζικός βιασμός 19 γυναικών που προσπαθούσαν να φύγουν από το Ελ Φασέρ
- Η Νάντια Βαλαβάνη γράφει ένα βιβλίο για τα «παιδιά του Φλεβάρη»
- H Eμμανουέλα Κατζουράκη χάλκινη στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής
- Νεκρός ο 40χρονος ορειβάτης που είχε τραυματιστεί στο φαράγγι του Αμπά στο Ηράκλειο
- Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στην Ιαπωνία






