Έχετε δει πόσο πολύ έχει μεγαλώσει ο γιος Σεφερλή-Τσαβαλιά;
O Χάρης Σεφερλής, γιος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά έχει μεγαλώσει αρκετά και είναι πλέον ολόκληρος... άντρας!
O Χάρης Σεφερλής, γιος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά έχει μεγαλώσει αρκετά και είναι πλέον ολόκληρος… άντρας!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ElenaΤsavalia (@elena_tsavalia_fanpage)
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ElenaΤsavalia (@elena_tsavalia_fanpage)
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Tsavalia (@elenatsavalia)
Μάρκος Σεφερλής σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε ρωτηθεί για το αν υπάρχει λόγος που κάθεται πάντα στην πρώτη σειρά ο Χάρης, είχε απαντήσει: «Για να βλέπει τους μορφασμούς και τις εκφράσει μου. Πολλές φορές, επειδή οι δυο μας έχουμε κώδικες, από το σπίτι, που τους χρησιμοποιούμε και κατά τη διάρκεια της παράστασης. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τίποτα, αλλά εγώ «παίζω» με τον Χάρη και είναι μια διαδικασία που μας αρέσει. Η Έλενα μου είπε ότι ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω πολλά χρόνια πριν, μου δίνει «πόντους», παίρνω από αυτή την παράσταση, από αυτή την ερμηνεία. Κάποια πράγματα πλέον έχουν γίνει πολύ εύκολα για μένα κι αυτό δεν μου αρκεί».
Κάνοντας μια βόλτα από τους προσωπικούς λογαριασμούς της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή στο instagram, παρατηρήσαμε τις πρόσφατες φωτογραφίες του γιου της και δεν θα πιστεύετε, πόσο έχει μεγαλώσει.
Δείτε εδώ
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real)
- Γιώργος Μάρκου: «Έφυγε» από τη ζωή ο διευθυντής του MAD
- Ο Τζέικ Πολ, που ζει στο Πουέρτο Ρίκο για να πληρώνει χαμηλότερους φόρους, αποκαλεί τον Bad Bunny «ψευτοαμερικανό»
- Βίλατζ Λιμπερταδόρες: Εκεί που το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής – Πρεμιέρα στις 12 Φεβρουαρίου
- Θεσπρωτία: Μεγάλη φωτιά σε σπίτι στη Βρυσέλλα Φιλιατών – Κάηκε ολοσχερώς
- Ολυμπιακός: Με την κατάκτηση του Κυπέλλου στο χάντμπολ έφτασε τους 340 τίτλους!
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ 33-29: «Ερυθρόλευκο» το Κύπελλο στο χάντμπολ (vid)


