«Τρολάρισμα» στον Μίλερ από την κοπέλα του Βεράτι
Η κοπέλα του Μάρκο Βεράτι έστειλε το δικό της… αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Τόμας Μίλερ, μετά τον αποκλεισμό της Μπάγερν Μονάχου.
Η Μπάγερν μπορεί να επικράτησε στο χθεσινό παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως ο Τόμας Μίλερ και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Champions League, καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν είχε επικρατήσει με 3-2 στο Μόναχο.
Η διαφορά του Γερμανού ποδοσφαιριστή με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, είναι πως, εκτός του αποκλεισμού της ομάδας του, είχε να διαχειριστεί και το «τρολάρισμα» της κοπέλας του Βεράτι.
Η καλλονή σύντροφος του Ιταλού ποδοσφαιριστή αποφάσισε να στείλει το δικό της αντίο στον Μίλερ, με λίγο… πιο ερειστικό τρόπο. Ανέβασε μία φωτογραφία που απεικόνιζε τον παίκτη των Βαυαρών, συνοδευόμενη από μία λεζάντα που έγραφε: «Λυπάμαι, αλλά δεν λυπάμαι τόσο πολύ. Εις το επανιδείν!»

- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για το φινάλε της Β’ φάσης του πρωταθλήματος
- Σανς – Γουόριορς 111-96: Ο Γκριν «πέταξε» εκτός playoffs Κάρι και Γκόλντεν Στέιτ (vids)
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442