Κεφαλονιά : Νεκρός εντοπίστηκε 35χρονος αλλοδαπός στο Αργοστόλι
Νεκρός εντοπίστηκε ένας 35χρονός αλλοδαπός, αλβανικής καταγωγής, στη Γέφυρα Δεβοσέτου στο Αργοστόλι
Νεκρός εντοπίστηκε ένας 35χρονός αλλοδαπός, αλβανικής καταγωγής, στη Γέφυρα Δεβοσέτου στο Αργοστόλι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περίπου στις 8:00, περαστικοί, οι οποίοι έκαναν τον πρωινό περίπατό τους στη γέφυρα που ενώνει το Αργοστόλι με την απέναντι όχθη, βρήκαν έναν άντρα, χωρίς τις αισθήσεις του, να επιπλέει στη θάλασσα.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν η αστυνομία και το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς και με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ ανέσυραν τον άτυχο άντρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αργοστολίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η σορός του 35χρονου αλλοδαπού θα μεταφερθεί για νεκροψία-νεκροτομή στην Πάτρα, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Πηγή: ΑΠΕ
- «Τρέλα» η μεταφορά της Ταπισερί της Μπαγιέ για τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ
- Τσακωμός: Τέσσερις τρόποι για να τον αποφύγεις στη σχέση
- Η μείωση φόρων αντισταθμίζει στις ΗΠΑ τα οφέλη από τους δασμούς
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις
- Φοινικούντα: «Αν βρουν πάνω σου το όπλο ή σε σπίτι, αμάξι, τελείωσε το παραμύθι»
- Ακίνητα: Έρχεται η μεγάλη απογραφή – Στο μικροσκόπιο επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες








