
«Σπίτι με το MEGA» απόψε στις 21:00 με τη Γλυκερία – Δείτε πρώτοι μουσικό απόσπασμα
Δίπλα της θα βρεθούν σπουδαίοι καλλιτέχνες: η Μελίνα Κανά, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Κώστας Καραφώτης και η Demy. Ακόμα, συμμετέχουν οι συνθέτες- σολίστες Nicos Χατζόπουλος και Ανδρέας Κατσιγιάννης. Στην παρέα τους θα βρεθεί και ο Δημήτρης Σταρόβας
Το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» απόψε στις 21:00, υποδέχεται τη Γλυκερία. ‘Ένα ταξίδι στη μουσική με τη φωνή της χαρισματικής τραγουδίστριας.
Δίπλα της θα βρεθούν σπουδαίοι καλλιτέχνες: η Μελίνα Κανά, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Κώστας Καραφώτης και η Demy. Ακόμα, συμμετέχουν οι συνθέτες- σολίστες Nicos Χατζόπουλος και Ανδρέας Κατσιγιάννης. Στην παρέα τους θα βρεθεί και ο Δημήτρης Σταρόβας.
Λίγες ώρες πριν τη μετάδοση της εκπομπής, σας αποστέλλουμε απόσπασμα από τη μεγάλη επιτυχία «Πάρε με απόψε πάρε με» https://youtu.be/XsyJJ7IQVgQ που ερμηνεύει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά η Γλυκερία με τον Νίκο Ζιώγαλα, ο οποίος υπογράφει τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού.
Απόψε στις 21:00 ανεβαίνουμε «Σε μια σχεδία» και ξεκινάμε για το πιο όμορφο μελωδικό ταξίδι παρέα με τη Γλυκερία.
«ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» ΜΕ ΤΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ
ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA
#SpitiMeToMega
Facebook: Σπίτι με το MEGA
Instagram: @spitimetomega
Twitter: @spitimetomega
- Από τη ΓΑΔΑ οδηγείται στην Ευελπίδων ο 89χρονος (βίντεο)
- Alter Ego Media: Εκρηκτική αύξηση κερδοφορίας και ισχυρό αποτύπωμα μετά την εισαγωγή στο ΧΑ
- Serie A: Πόσο κοστίζουν οι διαιτητές στην Ιταλία και ποιος πληρώνει τον λογαριασμό
- Χρυσοχοΐδης για 89χρονο: Δεν καταλογίζει ευθύνες στην ΕΛ.ΑΣ. – «Η Ελλάδα δεν έχει θέματα ασφαλείας»
- Επίσκεψη Καρόλου στις ΗΠΑ: Οι καμουφλαρισμένες απαντήσεις του Βρετανού μονάρχη στον Τραμπ
- Σκύλος: «Έλα»… και εκείνος δεν έρχεται! – Μια κλασική ιστορία που έχει την εξήγησή της






