Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
MEGA STAR: Μαντώ Γαστεράτου και Αντώνης Δημητριάδης υποδέχονται την Josephine

MEGA STAR: Μαντώ Γαστεράτου και Αντώνης Δημητριάδης υποδέχονται την Josephine

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μας αποκαλύπτει τις εκπλήξεις που θα περιέχει το πρώτο της album και εξομολογείται τους λόγους για τους οποίους δε μιλάει για την προσωπική της ζωή. Ακόμη, την απολαμβάνουμε σε μία unplugged ερμηνεία των τελευταίων της επιτυχιών αλλά και των «Βάλε Μουσική» της Δέσποινας Ολυμπίου και «Hello» του Lionel Richie. Ο Αντώνης υποβάλλει την Josephine στο «What's In The Box» challenge, με τη συνέχεια να είναι απολαυστική.

Το «MEGA STAR» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές το Σάββατο 10 Απριλίου και κάθε Σάββατο στις 12:00 στο MEGA, με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Η Μαντώ και ο Αντώνης υποδέχονται, στο ανανεωμένο σκηνικό του «MEGA STAR», τη μοναδική Josephine!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μας αποκαλύπτει τις εκπλήξεις που θα περιέχει το πρώτο της album και εξομολογείται τους λόγους για τους οποίους δε μιλάει για την προσωπική της ζωή. Ακόμη, την απολαμβάνουμε σε μία unplugged ερμηνεία των τελευταίων της επιτυχιών αλλά και των «Βάλε Μουσική» της Δέσποινας Ολυμπίου και «Hello» του Lionel Richie. Ο Αντώνης υποβάλλει την Josephine στο «What’s In The Box» challenge, με τη συνέχεια να είναι απολαυστική.

Επίσης, η κάμερα του «MEGA STAR» μπαίνει στα γυρίσματα της εκπομπής «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με τη Γλυκερία και εξασφαλίζει αποκλειστικά πλάνα και δηλώσεις. Καλωσορίζουμε την καινούρια ενότητα Τop 3, με διαφορετικό θέμα κάθε εβδομάδα. Μαθαίνουμε τις 3 Ελληνίδες καλλιτέχνιδες που άλλαξαν το όνομά τους και έκαναν καριέρα, τα 5 τραγούδια της ενότητας ΧΑΙ 5 τα οποία προτάθηκαν σε άλλους καλλιτέχνες και τελικά ερμηνεύτηκαν από διαφορετικούς. Ακόμη, ενημερωνόμαστε για τα τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει στις τάσεις του Youtube και τα κομμάτια που έχουν γίνει viral στο Τik Τok. Τέλος, έρχονται οι ενότητες Σαν Σήμερα, Dance Chart και νέα τραγούδια που θα γίνουν hit!

«MEGA STAR»

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΟ MEGA ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΤΩ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

Instagram: @megastargr #MegaStarGr

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Κώστας Γρηγορακάκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ορέστης Φασούλας

Project Manager: Ευρυδίκη Μπεθάνη

Διεύθυνση Παραγωγής: Χάρης Φυσερός

Αρχισυνταξία: Ευτυχία Κατσαρή

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024