
Marfin : Δύο εμπρησμοί δείχνουν τους δράστες του φρικτού εγκλήματος
Οπως αποκαλύπτουν «ΤΑ ΝΕΑ», η ΕΛ.ΑΣ. έχει ταυτοποιήσει τουλάχιστον τέσσερις υπόπτους που συνδέονται με τις επιθέσεις στη Νομαρχία Αθηνών και σε κτίριο του υπ. Οικονομικών
Δύο εμπρηστικές επιθέσεις στη λεωφόρο Αμαλίας και στη λεωφόρο Συγγρού, λίγα λεπτά μετά τη φονική πυρκαγιά στο υποκατάστημα της Marfin επί της Σταδίου και στο παρακείμενο βιβλιοπωλείο «Ιανός», τη μοιραία 5η Μαΐου 2010, αποτελούν – όπως αποκαλύπτουν «ΤΑ ΝΕΑ» – κύριο «οδηγό» στις έρευνες για τη διαλεύκανση του τραγικού περιστατικού που κόστισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, ανάμεσά τους και μία έγκυο!
Η ΕΛ.ΑΣ. πλέον έχει συγκεντρώσει κρίσιμο οπτικό υλικό και μαρτυρίες για τις κινήσεις των τεσσάρων τουλάχιστον δραστών του εμπρησμού της Marfin σε δύο επιθέσεις που ακολούθησαν: σε κτίρια του υπουργείου Οικονομικών (Αμαλίας) και της Νομαρχίας Αθηνών (Συγγρού), όπου από τύχη δεν υπήρξαν νέα θύματα.
Οπως σημειώνουν στελέχη της Κατεχάκη, οι κινήσεις των δραστών αποτέλεσαν μια πορεία «φωτιάς και θανάτου» που τώρα προσδιορίζεται.
- Μεντιλίμπαρ: «Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος – Υπάρχουν πολλά ματς ακόμη»
- Όλα τα γκολ από την πρεμιέρα των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Super League (vid)
- Κατέρρευσε παλιό σπίτι στο κέντρο της Χαλκίδας
- Νίκολιτς: «Να μείνουμε προσγειωμένοι – Έχουμε προβάδισμα αλλά δεν είναι μεγάλο»
- Επταώροφη πολυκατοικία κατέρρευσε στην Χάιφα του Ισραήλ – Τέσσερις αγνοούμενοι και τουλάχιστον 11 τραυματίες
- Ομοβροντία συνεντεύξεων από τον Τραμπ με απειλές κατά του Ιράν
