Κοροναϊός : «Πολεμική» εφημερία στα νοσοκομεία της Αττικής
Στη χθεσινή εφημερία του «Ευαγγελισμού» έγιναν 20 εισαγωγές ασθενώς με covid-19, ενώ στο «Αττικό», σημειώθηκαν 53 εισαγωγές
Στη χθεσινή εφημερία του «Ευαγγελισμού» έγιναν 20 εισαγωγές ασθενώς με covid-19, ενώ στο «Αττικό», σημειώθηκαν 53 εισαγωγές.
Στη Θεσσαλονίκη, εντοπίστηκαν 660 θετικά κρούσματα, ενώ η ανάλυση των λυμάτων δείχνει αύξηση κατά 56% των συγκεντρώσεων ιικού φορτίου.
Κατά την ομιλία του στην Ακαδημία Αθηνών, ο Σωτήρης Τσιόδρας είπε ότι οι εισαγωγές που γίνονται στα νοσοκομεία είναι περισσότερες από τα εξιτήρια. Έχουν αυξηθεί κατά 15% τα περιστατικά πολιτών που αντιμετωπίζουν αγχώδεις καταστάσεις εξαιτίας του covid.
Χαρακτήρισε τα μέτρα σαν «μια σφυριά στο κεφάλι. Ενώ οι επιστήμονες ψάχνουν να βρουν την χειρουργική επέμβαση που θα μας σώσε από την πανδημία.
Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι το Μάιο θα φτάσουμε πάω από τους 1000 διασωληνωμένους ασθενείς.
Από τα θετικά κρούσματα, ένα περίπου 14% θα χρειαστεί νοσηλεία και από αυτό το ποσοστό ένα 7% θα χρειαστεί και κρεβάτι σε ΜΕΘ.
Κατέστησε σαφές ότι τα εμβόλια και η τήρηση των μέτρων προστασίας αποτελούν μονόδρομο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Για το εμβόλιο της Astra Zeneca είπε ότι τα περιστατικά θρομβώσεων καταγράφονται ένα στις 100.000, ενώ σε ένα αντίστοιχο εμβόλιο για την ιλαρά καταγράφονται ανεπιθύμητα περιστατικά στους 40.000 εμβολιασμούς.
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA
- Οι ισχυροί γύρω από τον Έπσταϊν: Τραμπ, Κλίντον, Μπάνον σε νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν είναι ευχάριστο που ο Ελ Κααμπί θα φύγει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»
- Δήλωναν ανύπαρκτα χωράφια στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Σημαίνον στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος, Μύρωνας Χιλετζάκης
- Ο Βίμ Βέντερς είναι ο νέος πρόεδρος της κριτικής επιτροπής της Berlinale – «Φωτίζει την αναζήτηση μας για σύνδεση»
- UEFA: Υποβιβάστηκε ο Σιδηρόπουλος από την ελίτ κατηγορία
- Τι οφέλη προσφέρει η ιατρική κάνναβη; Μπορεί και κανένα, δείχνει η βιβλιογραφία
- Χολαργός: Στη φυλακή οι κατηγορούμενοι για την επίθεση κατά του 14χρονου
- Νέα Ιωνία: Χειροπέδες σε οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα από σπίτι ηλικιωμένων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442