Έκκληση Ερντογάν στους Τούρκους: Φέρτε χρυσό και συνάλλαγμα στις τράπεζες
Ο τούρκος πρόεδρος έκανε λόγοι για σχέση αμοιβαίου οφέλους αφού όπως είπε με αυτό τον τρόπο θα κερδίσουν και οι καταθέτες από τα επιτόκια που θα λάβουν, αλλά και η οικονομία από τη ρευστότητα
Έκκληση στους τούρκους πολίτες να στηρίξουν τις τράπεζες απευθύνει ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προσπαθώντας να ανακόψει την κατάρρευση της τουρκικής λίρας.
Σε δηλώσεις του ο Ερντογάν ζήτησε από τον κόσμο να καταθέσει χρυσό και συνάλλαγμα στις τράπεζες, κάνοντας λόγο για σχέση αμοιβαίου οφέλους, αφού όπως είπε με αυτό τον τρόπο θα κερδίσουν και οι καταθέτες από τα επιτόκια που θα λάβουν, αλλά και η οικονομία από τη ρευστότητα.
Σημειώνεται πως εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στην οικονομία της χώρας, πλήθος πολιτών συνηθίζει να κρατά, ιδιαίτερα στα ανατολικά της χώρας, χρυσό αλλά και μετρητά στο σπίτι.
Σημειώνεται πως τα ξημερώματα η κυβέρνηση εξέδωσε διάταγμα για την απομάκρυνση και του υποδιοικητή της κεντρικής τράπεζας, μετά την αλλαγή του διοικητή της τις προηγούμενες ημέρες.
Υπενθυμίζεται πως κεντρική τράπεζα της χώρας έχει αλλάξει 4 διοικητές σε διάστημα 20 μηνών.
- Ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον για τα επαγγελματικά ακίνητα – «Πρωταθλητές» τα πράσινα γραφεία
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Αλλάζει ο έρωτας με τα χρόνια;
- Επίθεση από τους Χούθι λέει ότι δέχτηκε το Ισραήλ – Το Ιράν υπόσχεται απάντηση στις επιθέσεις σε πυρηνικές εγκαταστάσεις του
- Μισθοί: Οι πέντε κλάδοι με μέση αμοιβή άνω των 2.000 ευρώ
- Τραυματίστηκαν Μαυροπάνος και Ρότα – Θα υποβληθούν σε εξετάσεις











