Χριστίνα Μπόμπα: Γυμναστική στο σπίτι στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης
Η Χριστίνα Μπόμπα διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν τρέφεται μόνο υγιεινά αλλά γυμνάζεται κιόλας μέσα στο σπίτι της
Η Χριστίνα Μπόμπα διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν τρέφεται μόνο υγιεινά αλλά γυμνάζεται κιόλας μέσα στο σπίτι της.
Η Χριστίνα σε τρεις μήνες θα φέρει στον κόσμο τα δίδυμα και δεν σταματά τις τρυφερές αναρτήσεις της στο instagram.
Η Χριστίνα Μπόμπα περιμένει πως και πώς να έρθουν τα κοριτσάκια της στον κόσμο και η χαρά της δεν κρύβεται με τίποτα.
Η influencer και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη ακολουθούσε ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής πριν μείνει έγκυος και εξακολουθεί να το τηρεί κάνοντας ελάχιστες ατασθαλίες. Μάλιστα, αυτό το διάστημα κάνει και pilates μιας και η άσκηση την βοηθά στο να μην κουράζεται γρήγορα τώρα που διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και συνάμα τη βοηθά να έχει μία καλή φυσική κατάσταση.
Δείτε το απολαυστικό βίντεο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)
- Κατασκοπεία: Τα μυστικά του κινέζικου λογισμικού στο κινητό του 54χρονου σμήναρχου
- Στις αρχές της καριέρας του, ο Ίθαν Χοκ δεν άντεχε τον Μπίλι Κράνταπ – Τώρα, είναι φίλοι
- Ομοφοβική επίθεση και ξυλοδαρμός Γερμανού διαιτητή
- Δημιουργία αξίας προς όλους: Μέσα από πρωτοβουλίες που απαντούν σε πραγματικές ανάγκες
- Ένοχος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού ο ηθοποιός και σκηνοθέτης
- Βρετανία: Πιέσεις να παραιτηθεί δέχεται ο Στάρμερ – Τον κατηγορούν για το χάος από την υπόθεση Έπσταϊν




