Δεν έχουν τέλος οι ανατροπές στο Survivor με τους παίκτες να σκαρφίζονται συνεχώς κόλπα για να υλοποιήσουν την στρατηγική τους.
Αυτή τη φορά η Μπλε Ομάδα αποφάσισε να χωριστεί ακόμα πιο πολύ με τους μισούς παίκτες να μην θέλουν να παίξουν για να διεκδικήσουν το έπαθλο επικοινωνίας.
Ο Νίκος, η Άννα Μαρία και o James ήταν οι μόνοι που κατέβηκαν στο στίβο μάχης καθώς οι υπόλοιποι είτε ήταν τραυματίες είτε επέλεξαν να μην αγωνιστούν.
Οι τέσσερις παίκτες που δεν αγωνίστηκαν σύμφωνα με πληροφορίες τιμωρήθηκαν από την παραγωγή.
Όπως αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης η Μπλε Ομάδα κατάφερε να κερδίσει αλλά οι τέσσερις παίκτες που δεν αγωνίστηκαν δεν θα απολαύσουν το έπαθλο που είναι φαγητό.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας