Ο Πάνος Καλίδης επέστρεψε στην Ελλάδα από το «Survivor». Ο τραγουδιστής,μετά τις πρώτες μέρες κατά τις οποίες πέρασε χρόνο με την οικογένειά του, συναντήθηκε με αγαπημένα πρόσωπα.
Τον επισκέφθηκαν στο σπίτι του ο Γιώργος Λιβάνης και η Μαριπόσα με τον τραγουδιστή να του μεταφέρει το μήνυμα που του έστειλα η Μαριαλένα. Ο τραγουδιστής μετέφερε το μήνυμα τραγουδιστά στον Γιώργο Λιβάνη από τη σύντροφό του και δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το πώς!
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.