
Δημήτρης Λιγνάδης : Οι συνομιλίες στο messenger και η καταγγελία για πορνογραφία ανηλίκων
Τι αναφέρει στη μήνυσή του ο 42χρονος που καταγγέλλει ότι βιάστηκε από τον γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη το 2018
Αντιμέτωπος με μια ακόμα κατηγορία εναντίον του ενδέχεται να βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης.
Πρόκειται για την κατάθεση του τρίτου μηνυτή, ενός 42χρονου που καταγγέλλει ότι βιάστηκε από τον γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη το 2018.
Όπως αναφέρει το nassosblog.gr, ο καταγγέλλων κάνει λόγο για φωτογραφίες ανηλίκων που του έδειξε στον υπολογιστή του ο Λιγνάδης.
Η εν λόγω αναφορά, σε συνδυασμό με το αίτημα του νομικού του παραστάτη Γιάννη Βλάχου για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, με στόχευση στο Facebook, προκειμένου να εντοπιστούν ίχνη αναζητήσεων-συνομιλιών, είναι εξαιρετικά πιθανόν να τον φέρει ελεγχόμενο και για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων.
Την ίδια ώρα, ο Α.Ε., ο ένας εκ των δύο αρχικώς καταγγελλόντων, των οποίων οι μαρτυρίες για βιασμό που υπέστησαν από τον Δ. Λιγνάδη όντας ανήλικοι έστειλαν στη φυλακή τον ηθοποιό-σκηνοθέτη, προσήλθε να καταθέσει στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση. Ο Α.Ε. είχε υποβάλει μήνυση -μέσω επίσης του κ. Βλάχου- στις 19/2/2021.
Την περασμένη Πέμπτη, ωστόσο, ήρθε από τη Σουηδία, όπου πλέον διαμένει μόνιμα, για να καταθέσει και ενώπιον της δικαστικής λειτουργού εκείνα που καταγγέλλει στην αναφορά του ότι υπέστη το 2010 από τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.
Ο 26χρονος σήμερα άνδρας επιβεβαίωσε όλα όσα είχε περιγράψει και στη μήνυσή του. Όπως είπε, γνώρισε τον Λιγνάδη μέσω ενός φίλου του. Στην αρχή συνομιλούσαν στο Facebook. Κάποια στιγμή, άρχισαν να επικοινωνούν και τηλεφωνικά, έκαναν παρέα και μαζί επισκέφθηκαν διάφορες μουσικές εκδηλώσεις.
- Βλάχος: «Όλα τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια και ποιότητα»
- Ο Τραμπ «κλείνει» τα Στενά του Ορμούζ – Κατηγορεί το Ιράν για «παγκόσμιο εκβιασμό»
- Μπλόκο στο Πάσχα με μολότοφ έβαλε η ΕΛ.ΑΣ. – Έγιναν 14 συλλήψεις πριν την Ανάσταση στην Αττική
- Μαγνησία: Ιερέας δεν έλεγε το «Χριστός ανέστη» αν δεν σταματούσαν τα πυροτεχνήματα
- Ενορχηστρωμένο μπαράζ μηνυμάτων στηρίζει τον Όρμπαν στο Telegram – Οι υποψίες στη Ρωσία
- «Στη λίστα του Ολυμπιακού για αντί-Πίτερς ο Αϊζέια Μάικ» (vid)


