Σίσσυ Χρηστίδου: Οικογενειακή Καθαρά Δευτέρα μαζί με τον Μαραντίνη
Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης τίμησαν το έθιμο του πετάγματος του χαρταετού μαζί με τα παιδιά τους.
Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης υπήρξαν για χρόνια ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.
Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από την ανακοίνωση του χωρισμού τους και πριν λίγο καιρό μέσα από ένα βίντεο, η παρουσιάστρια είχε εξομολογηθεί το πόσο την δυσκόλεψε ο χωρισμός τονίζοντας:
«Ο χωρισμός μου και η απώλεια του μωρού που περίμενα ήταν από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω βιώσει στη ζωή μου, η δημοσιότητα δεν βοηθάει αλλά έχω λάβει πολλά μηνύματα αγάπης και στην αποβολή και στο διαζύγιο.
Δεν έχω ξεπεράσει τελείως τον χωρισμό, δεν είναι εύκολο, το χειριστήκαμε όσο πιο ανώδυνα μπορούσαμε για τα παιδιά μας», τόνισε η Σίσσυ και παραδέχτηκε πως αν έκανε μια νέα σχέση δεν θα τη δημοσιοποιούσε για τα παιδιά της.
Είναι δύσκολο στις γιορτές που όλα αυτά μοιράζονται, ευτυχώς έχω καλούς φίλους σε όλα αυτά, έχουμε βρει καλή φόρμουλα για να κάνουμε πολλά πράγματα όλοι μαζί, δεν αισθάνομαι πως είναι τελείως ελεύθερη».
Και όχι μόνο.
Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε παραδεχτεί πως το καλό των παιδιών της αποτελεί προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό, κάνει οικογενειακά πράγματα μαζί με τον Θοδωρή και τους δύο γιους της.
Και αυτό συνέβη και ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας. Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν έκαναν κάποιο κοινό story αλλά τίμησαν το έθιμο του πετάγματος του χαρταετού μαζί με τα παιδιά τους.
- Τέσσερις νέοι θάνατοι από covid και ένας από γρίπη – Τι αναφέρει η έκθεση του ΕΟΔΥ
- Αταμάν: «Η θέση του Παναθηναϊκού δεν είναι καλή, αλλά έχουμε χρόνο και ποιότητα για να το αλλάξουμε»
- Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Χωρίς συμφωνία για την Ουκρανία – Βέτο Όρμπαν στο δάνειο ύψους 90 δισ. ευρώ
- Νέοι εκτός εργασίας και εκπαίδευσης: Γιατί η Ελλάδα «εκδικείται» τους πτυχιούχους
- Η «κούρσα» διαδοχής του Γκουαρντιόλα έχει ξεκινήσει…
- Στόχος ιρανικής επίθεσης το διυλιστήριο στη Σαουδική Αραβία – Βίντεο από τα πλήγματα




