
Πάτρα : Τρεις συλλήψεις για τη διοργάνωση κορονοπάρτι
Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στην Πάτρα, για τη διοργάνωση πάρτι τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής σε αποθήκη στην περιοχή της Οβρυάς.
Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στην Πάτρα, για τη διοργάνωση πάρτι τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής σε αποθήκη στην περιοχή της Οβρυάς. Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν σήμερα το πρωί ένας 59χρονος και δύο 20χρονοι, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη της διασποράς του κορονοϊού.
Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, άνδρες του Γ’ αστυνομικού τμήματος, διαπίστωσαν, έπειτα από καταγγελία, ότι οι δυο 20χρονοι είχαν διοργανώσει χθες τα ξημερώματα πάρτι σε αποθήκη ιδιοκτησίας του 59χρονου, όπου διασκέδαζαν περισσότερα από 40 άτομα, παραβιάζοντας τα μέτρα για την πρόληψη της διασποράς του κορονοϊού. Επιπλέον, βεβαιώθηκαν στους τρεις άνδρες διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 9.000 ευρώ. Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Πηγή: ΑΜΠΕ
- Δημοσκόπηση: Συντριπτική δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση – Πορεία προς τα πίσω, συμπιεσμένα εισοδήματα και θεσμική απαξίωση
- Married at First Sight: Σεισμός στη Βρετανία – Καταγγελίες βιασμού, απειλές για επίθεση με οξύ στο ριάλιτι
- Σοκ στην Αγγλία: Αποβολή της Σαουθάμπτον από τα play-off της Championship λόγω του σκανδάλου «Spygate»
- Καιρός: Σκηνικό φθινοπώρου και ξαφνική νεροποντή στην Αθήνα – Βγήκαν ξανά ομπρέλες και αδιάβροχα
- ΜΙΔΑ: «Μπλόκο» σε επιδόματα και ακίνητα – Τι αλλάζει
- LIVE: Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι



