Γιώργος Λιανός: «Δεν πρόλαβα τον τοκετό. Πρώτα είδα την κόρη μου ιντερνετικά και μετά έφτασα»
Ο παρουσιαστής μίλησε για τον ερχομό της κόρης του και το ταξίδι αστραπή που έκανε από τον Άγιο Δομίνικο για να τη δει.
Πριν λίγες μέρες ήρθε στον κόσμο η κόρη του Γιώργου Λιανού με την σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη.
Ο παρουσιαστής του Survivor που βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα του παιχνιδιού μόλις ενημερώθηκε πως η σύντροφός του ήταν έτοιμη να γεννήσει έσπευσε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για την Αθήνα.
«Πρώτα είδα την κόρη μου ιντερνετικά και μετά έφτασα. Το ξέραμε ότι θα γίνει κάπως έτσι. Είναι αρκετά δύσκολο τώρα που φεύγω πάλι», είπε ο ίδιος.
Μετά το ταξίδι-αστραπή για να δει από κοντά τη σύντροφό του και τη νεογέννητη κόρη του, ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε και πάλι στον Άγιο Δομίνικο.
Στις κάμερες που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο δήλωσε: «Μου μοιάζει η μικρή. Δεν ήμουν μέσα στον τοκετό. Δεν πρόλαβα να είμαι εδώ γιατί ήταν λίγο περίεργη η φάση. Χτύπησε το τηλέφωνο, μπήκα στο αεροπλάνο κι έφυγα».
«Μου άρεσε πολύ το όνομα Βαλέρια. Η μία κόρη μου είναι από Α και η άλλη από Β. Πρώτα είδα την κόρη μου ιντερνετικά και μετά έφτασα. Το ξέραμε ότι θα γίνει κάπως έτσι. Είναι αρκετά δύσκολο τώρα που φεύγω πάλι» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο
- Οι «27» προκρίνουν ευελιξία στη λήψη μέτρων για μείωση του κόστους ενέργειας –Επιμένουν σε ενεργειακή μετάβαση
- Καλύτερη δουλειά προτείνει στους συναδέλφους του στην ΕΕ, ο Ολλανδός πρωθυπουργός
- Πράσινο φως από την Επιτροπή Εμπορίου της ΕΕ στη συμφωνία κατάργησης δασμών στα αμερικανικά προϊόντα εισαγωγής
- Μπενίτεθ: « Η ποιότητα της Μπέτις έκανε τη διαφορά – Η τελική γεύση που μένει είναι ικανοποίηση»
- Οι «27» καλούν σε πάγωμα των επιθέσεων στη Μέση Ανατολή και προστασία αμάχων – Δεν καταδικάζουν ΗΠΑ και Ισραήλ



