Ο κυνικός Ολυμπιακός θα τιμωρήσει τα ρίσκα των Ολλανδών
Με σοβαρότητα και πολύ τρέξιμο ο Ολυμπιακός δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στους αφιονισμένους Ολλανδούς που θα μπουν στο γήπεδο αναλαμβάνοντας ρίσκα.
Εκτός από τον δημόσιο λόγο όπως αυτός εκφωνείται μπροστά στις κάμερες της συνδρομητικής τηλεόρασης, υπάρχει και ο ιδιωτικός. Αυτός που ακούγεται από τον προπονητή όταν κλείνουν οι πόρτες και μένουν όλοι στα αποδυτήρια. Εκεί λοιπόν σύμφωνα με το ρεπορτάζ που διαβάσατε στο 10.gr ο Μαρτίνς τα είπε ένα χεράκι στους παίκτες του.
Διότι ναι μεν η κούραση και οι τραυματισμοί αλλά φάνηκε καθαρά πως ο Αρης έβαλε δύσκολες ασκήσεις τους ερυθρόλευκους που δεν τις έλυσαν με τον καλύτερο τρόπο. Το να προσπαθείς στο δεύτερο ημίχρονο και να καταγράφεις μόλις δυο κεφαλιές από στημένες φάσεις δεν περιποιεί τιμή στους παίκτες του πρωταθλητή.
Κι όχι μόνο αυτό. Δημιουργεί και ανησυχία ενόψει της ρεβάνς με την Αϊντχόβεν.
- Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους και drones στο Κίεβο και άλλες πόλεις
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί έποικοι καταστρέφουν 15 σπίτια Παλαιστινίων σε χωριό κοντά στην Ιεριχώ
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
- Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι – Καθίζηση στο Πολύγωνο – Διακοπές κυκλοφορίας