Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού, με τους νταμπλούχους Ελλάδας να ετοιμάζονται για το ταξίδι με προορισμό την Ολλανδία.
Η «ερυθρόλευκη» αποστολή πετάει στις 10:30 για την Ολλανδία, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Αϊντχόφεν, στο δεύτερο ματς των δυο ομάδων για τους «32» του Europa League.
Στην αναμέτρηση του Γεώργιος Καραϊσκάκης, η αρμάδα του Πέδρο Μαρτίνς επικράτησε με 4-2 και πηγαίνει στην Ολλανδία με μοναδικό στόχο την εξασφάλιση της πρόκρισης στους 16 του θεσμού.
Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Χολέμπας, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Χασάν, Ελ Αραμπί.
Δείτε φωτογραφίες από την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής:
Δεύτερη σερί νίκη για τον σοβαρό Άρη επί του ΟΦΗ, αυτή τη φορά με 3-1 στο «Βικελίδης» για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ για το 5-8. Γκαρέ στο 19′ και Κουαμέ σε 42, 78′ τα γκολ της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου, μείωσε ο Νέιρα στο 88′.
LIVE: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.
LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για την 4η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.
Δυο παίκτες από την Αργεντινή είχαν την τιμητική τους στο Πανθεσσαλικό! Με δυο γκολ του Πεντρόζο και δυο ασίστ του Μπάλτσι ο Λεβαδειακός νίκησε 3-0, παραμένει πέμπτος και έχει την καλύτερη επίθεση.