Δημήτρης Λιγνάδης : Χείμαρρος η Ναταλία Γερμανού – «Το τα θέλω όλα δεν γίνεται με την βία»
«Μπορεί κάποιος να τα θέλει όλα, να τα διεκδικεί όλα, αλλά όχι με την βία» ξεκαθάρισε η Ναταλία Γερμανού, σε νέα παρέμβασή της αναφορικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος συνελήφθη εχθές
«Μπορεί κάποιος να τα θέλει όλα, να τα διεκδικεί όλα, αλλά όχι με την βία» ξεκαθάρισε η Ναταλία Γερμανού, σε νέα παρέμβασή της αναφορικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος συνελήφθη εχθές.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της η αγαπημένη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις εξελίξεις της υπόθεσης, ενώ παρουσίασε και ένα απόσπασμα από παλαιότερη τηλεοπτική εμφάνιση του καλλιτέχνη, στην οποία μιλούσε -μεταξύ άλλων- για την κτητικότητα που αγαπά στον έρωτα.
Πιο συγκεκριμένα, τότε, ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε δηλώσει μέσα σε όλα πως «στον έρωτα είμαι κτητικός. Θέλω μόνο τα πάντα. Δεν θέλω πολλά. Για μένα ο έρωτας γράφεται με Ε κεφαλαίο. Για μένα ο έρωτας δεν το έχει σε medium. Βγαίνει μόνο σε XL. Δεν υπάρχει medium στον έρωτα».
«Το τα θέλω όλα δεν γίνεται με την βία»
Ωστόσο, αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Ναταλία Γερμανού δεν μάσησε τα λόγια της!
«Αυτού του είδους η κτητικότητα, η απληστία, το ‘τα θέλω όλα’ θα μπορούσε ενδεχομένως και κάτω από τελείως διαφορετικές συνθήκες να είναι αποδεκτή. Πολλές φορές οι άνθρωποι λέμε πως τα θέλουμε όλα στη δουλειά μας ή στον έρωτα. Αρκεί αυτό το ‘τα θέλω όλα’ να μη γίνεται με την βία. Αυτή είναι η ειδοπιός διαφορά» είπε.
«Μπορεί κάποιος να τα θέλει όλα, να τα διεκδικεί όλα, αλλά όχι με την βία. Υπάρχουν τρόποι και τρόποι διεκδίκησης» κατέληξε η παρουσιάστρια.
- Σουηδία: Μία νεκρή και δύο τραυματίες μετά από επίθεση σε σπίτι στην Μπόντεν – Σκότωσε τον δράστη η Αστυνομία
- Γαλλία: Το 2025, η επιθυμία των Γάλλων να εγκαταλείψουν τη χώρα έφτασε σε υψηλό όλων των εποχών
- Η ανασκόπηση του ΣΕΓΑΣ για το 2025: Πρόσωπο της χρονιάς ο Εμμανουήλ Καραλής – Τα μετάλλια και η προοπτική για το μέλλον
- Μαχαιρωμένη βρέθηκε η σταρ του Broadway Ιμάνι Ντία Σμιθ στα 26 της – Κατηγορείται για φόνο ο σύντροφός της
- Θεσσαλονίκη: Απάτη – μαμούθ με «μαϊμού» τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ
- Δυτική Όχθη: Πέντε συλλήψεις υπόπτων μετά από επίθεση εποίκων σε σπίτι Παλαιστινίων – Τραυμάτισαν βρέφος



