ΔΕΗ : Προσανατολίζεται σε δωρεά τελών για όσα νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα
Σε δωρεά των τελών δικτύου διανομής για το Φεβρουάριο σε όλους τους πληγέντες από τις καταστροφές της "Μηδείας" προσανατολίζεται ο όμιλος ΔΕΗ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-MΠΕ.
Σε δωρεά των τελών δικτύου διανομής για το Φεβρουάριο σε όλους τους πληγέντες από τις καταστροφές της «Μηδείας» προσανατολίζεται ο όμιλος ΔΕΗ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-MΠΕ.
Υπενθυμίζεται ότι το πρωί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Γιώργο Στάσση και τού ζήτησε «ως μία κίνηση καλής θέλησης να εξετάσει μία μείωση στο λογαριασμό του ρεύματος για τον μήνα Φεβρουάριο για τα νοικοκυριά εκείνα τα οποία έμειναν χωρίς ρεύμα τις τελευταίες μέρες».
Η έκπτωση θα δοθεί από τον ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να ισχύσει και για όσους καταναλωτές έχουν επιλέξει διαφορετικό προμηθευτή ρεύματος.
- Ιράν: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών – Απειλές και άγρια καταστολή εναντίον των διαδηλωτών
- Πέθανε ο Έρικ φον Ντένικεν, γνωστός για τη θεωρία του περί «εξωγήινων θεών»
- Τραυματισμός στο κεφάλι για τον Μαυροπάνο! Αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο (vid)
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον
- «Εγώ ένιωθα καλά να το κάνω»: Η Άριελ Κωνσταντινίδη απαντά στα σχόλια για την ηλικία της μητρότητας
- Θα δικαιωθεί η πρόβλεψη για Ταρέμι



