Iωάννα Τριανταφυλλίδου : Σατιρίζει την στάση του ΥΠΟΑ απέναντι στις καταγγελίες ηθοποιών
Το υπουργείο Πολιτισμού μέχρι στιγμής παραμένει σιωπηλό χωρίς να αναλαμβάνει καμία ευθύνη για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ενώ όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες ζητούν την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη
Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι μία από τις ηθοποιούς που από την πρώτη στιγμή αποφάσισαν να σταθούν στο πλευρό των συναδέλφων της που βρήκαν το θάρρος να καταγγείλουν κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν δεχθεί στο χώρο του θεάτρου.
Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότεροι είναι οι άνθρωποι του θεάτρου που ζητούν, μετά την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού θεάτρου, να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και να υπάρξει η ανάλογη ανάληψη ευθυνών από το υπουργείο.
Η ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται να έχει ενοχληθεί αρκετά απ’ το γεγονός πως το αρμόδιο υπουργείο μέχρι στιγμής παραμένει σιωπηλό χωρίς να αναλαμβάνει καμία ευθύνη για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
Για τον λόγο αυτό αποφάσισε να σατιρίσει τη στάση του μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram.
«Περιμένοντας το υπουργείο Πολιτισμού να αναλάβει τις ευθύνες του» ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε την ανάρτησή της η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου:
- Μέλος διοίκησης Φενέρ: «Το Παναθηναϊκός – Βαλένθια είναι απόψε, οι καιρικές συνθήκες δεν διαφέρουν, τι θα αλλάξει;»
- Ευρωπαϊκό πρόστιμο 140 εκατ. ευρώ στο Χ για αδιαφάνεια και παραπλάνηση χρηστών – Ενόχληση στην Ουάσιγκτον
- Γαλλία: Πατέρας βίαζε την κόρη του και απέκτησε μαζί της τρία παιδιά
- Γλασκώβη: Ένας νεκρός και τρεις στο νοσοκομείο μετά από ταραχές στους δρόμους της πόλης
- Δήμος χορηγεί επίδομα στέγασης σε γιατρούς που υπηρετούν στο νησί και δεν διαθέτουν κατοικία
- Δώρο Χριστουγέννων: Νωρίτερα φέτος – Υπολογισμός και δικαιούχοι – Τι να κάνετε αν δεν το λάβετε



