Κοροναϊός : Οι ΗΠΑ θα καταβάλουν 200 εκατ. δολάρια στον ΠΟΥ
Η νέα κυβέρνηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν ακύρωσε το σχέδιο του προκατόχου του, του Ντόναλντ Τραμπ, να αποσύρει τις ΗΠΑ από τον ΠΟΥ
Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους και θα καταβάλουν μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν.
Η νέα κυβέρνηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν ακύρωσε το σχέδιο του προκατόχου του, του Ντόναλντ Τραμπ, να αποσύρει τις ΗΠΑ από τον ΠΟΥ.
«Είναι ένα ουσιαστικό βήμα για την τήρηση των οικονομικών υποχρεώσεών μας» απέναντι στον ΠΟΥ «και αντικατοπτρίζει την ανανεωμένη δέσμευσή μας» να έχει ο Οργανισμός αυτός τη στήριξη που χρειάζεται ώστε να αντιμετωπίσει την πανδημία, είπε ο Μπλίνκεν μιλώντας σε τηλεδιάσκεψη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που ήταν αφιερωμένη στον εμβολιασμό κατά της Covid-19.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το προσωπικό στυλ έχει να κάνει με το ταξίδι – Ο Αμερικανός ποιητής της μόδας Ralph Lauren δείχνει τον δρόμο
- Δρομολογείται η αποκατάσταση του Ναού της Παναγίας Παρηγορήτισσας, στην Άρτα
- Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Νιλικίνα – Ποιοι μένουν εκτός από το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα
- Ελαφόνησος: Τρομακτικό βίντεο – Θαλαμηγός διαλύθηκε πέφτοντας σε βράχια
- Κουτσούμπας: Οι εργαζόμενοι με τη συμμετοχή τους να κάνουν στην άκρη όλους τους ξεπουλημένους
- Στη φυλακή οκτώ μέλη του κυκλώματος με τα λαθραία τσιγάρα, ανάμεσά τους ο «Πούτιν» και ο «Πρόεδρος»





