Ο ηθοποιός Γιώργος Παπαπαύλου καταγγέλλει σκηνοθέτη για σεξουαλική παρενόχληση
Ο ηθοποιός Γιώργος Παπαπαύλου σοκάρει αποκαλύπτοντας πως διάσημος σκηνοθέτης τον παρενόχλησε σεξουαλικά
Ο Γιώργος Παπαπαύλου μίλησε από καρδιάς, το μεσημέρι της Κυριακής, στην εκπομπή του Alpha, «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού. Ο ηθοποιός κατέθεσε την προσωπική του εμπειρία για την σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε πριν από λίγα χρόνια από διάσημο σκηνοθέτη.
«Έβαλε το χέρι του μέσα στο παντελόνι μου»
«Η δική μου ιστορία πάει λίγα χρόνια πίσω όταν έδωσα πτυχιακές εξετάσεις στη δραματική σχολή. Κάποιος από την επιτροπή, διορισμένος από το κράτος και το υπουργείο Πολιτισμού, ζήτησε το τηλέφωνο μου μετά τις εξετάσεις με το πρόσχημα ενός ρόλου. Πήγα στο σπίτι του. Εκεί άρχισε να μου λέει κάποια πράγματα για τον ρόλο, αλλά στη συνέχεια άρχισε η κουβέντα να στρέφεται σε άλλου είδους κουβέντες που δεν με ενδιέφεραν καθόλου».
«Κάποια στιγμή, όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι κάπου αλλού πάει και κάτι άλλο συμβαίνει, έκανε μια κίνηση βίαιη προς το μέρος μου. Έβαλε το χέρι του μέσα στο παντελόνι μου. Φορούσα τότε μια βερμούδα μέχρι το γόνατο και έβαλε το χέρι του από κάτω από το μπατζάκι. Σοκαρίστηκα, τραβήχτηκα, χαζογέλασα» πρόσθεσε ο ηθοποιός με τρεμάμενη φωνή.
«Πάγωσα, δεν συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί»
Ακούστε την εξομολόγηση του
- «Για πάντα στις καρδιές μας»: Το συγκινητικό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα θύματα της Θύρας 7 με πλάνα από το νέο μουσείο!
- Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν 1-1: Οι «ασπιρίνες» ισοφάρισαν με αυτογκόλ και είχαν δοκάρι
- Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στην ΕΡΤ
- Μετρό: Προσοχή έρχονται αλλαγές – Ποιες ώρες και μέρες κλείνουν νωρίτερα οι σταθμοί
- Κολοσσός Ρόδου – ΠΑΟΚ 78-90: Με εξαιρετικoύς Μέλβιν και Μουρ ο δικέφαλος (vids)
- Το σκάνδαλο Έπσταΐν και οι σκιές πάνω από την ευρωπαϊκή ελίτ


