Κρύο… καιρός για ρούχα από την εκπληκτική συλλογή 5226 Stay home by Celia Kritharioti
Ακόμη κι αν ο καιρός αλλάζει απότομα, τα φούτερ και άλλα αξεσουάρ από τη συλλογή 5226, είναι ιδανικά για αγόρια και κορίτσια
Απανωτές οι αλλαγές του καιρού, λίγες μόνο ημέρες πριν από την επίσημη έναρξη της Ανοιξης. Από τις βροχές στην καλοκαιρία και από τη μουντάδα στον ουρανό στα… χιόνια.
Μπορεί οι μετεωρολόγοι να έχουν αναφερθεί εκτενώς στην επικείμενη κακοκαιρία του Σαββατοκύριακου, αυτό, όμως, δεν επηρεάζει σε καμιά περίπτωση τα… φούτερ. Τα casual ρούχα παντός καιρού που έχουν ξετρελάνει τον κόσμο καθώς συνδυάζουν την απλότητα, την ομορφιά, την πρακτικότητα και την υπογραφή της σπουδαίας Σήλιας Κριθαριώτη.
View this post on Instagram
Μοναδικά σχέδια και εξαιρετικά υφάσματα μπορούν να ανανεώσουν την εμφάνισή σας και ταυτόχρονα να δώσουν άλλο τόνο στην καθημερινότητά σας.
Για βόλτα στην εξοχή, αν η… καραντίνα το επιτρέπει, για καλή διάθεση στο σπίτι, τώρα που το lockdown ξαναμπαίνει στη ζωή μας, η συλλογή 5226 Stay home by Celia Kritharioti περιλαμβάνει άνετες, βελούδινες, βαμβακερές φόρμες και hoodies σε όλες τις αποχρώσεις, μια σειρά σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, ανεπιτήδευτα κομψή για να είσαι πάντα on-trend. Από μια τέτοια συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ζεστά κασκόλ, τα σκουφιά αλλά και το must item της εποχής, μοντέρνες μάσκες για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας.
View this post on Instagram
Και μιας κι έρχεται βαρυχειμωνιά, είναι η ώρα για να αγοράσετε ζεστά ρούχα και αξεσουάρ που θα σας κάνουν να λάμπετε.
Τα πιο ωραία κομμάτια από τη υπέροχη κολεξιόν 5226 θα τα βρείτε αποκλειστικά στο eshop.
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
- Η ειρήνη στην Ουκρανία δεν θα είναι απαραίτητα δίκαιη λέει ο Φινλανδός πρόεδρος Αλεξάντερ Σταμπ
- Κροατία: H δημόσια ραδιοφωνία της χώρας HRT προσπαθεί να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες
- Γκάμπια: Τουλάχιστον 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι στο ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Κίνα να δείξει «αυτοσυγκράτηση» σε σχέση με την Ταϊβάν
- Από τον Μασκ μέχρι τον Κίμελ: Οι πιο εκρηκτικές διαμάχες του Τραμπ το 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)

























































![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442