Σοκ για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: Υπέστη ξανά καρδιακή προσβολή
Νέο σοκ με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου, καθώς ο έμπειρος τεχνικός υπέστη καρδιακή προσβολή, ενώ επρόκειτο να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν.
Αγωνία δίχως τέλος για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου, καθώς ο έμπειρος τεχνικός υπέστη καρδιακή προσβολή, ενώ ανέμενε να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν.
Χάρη στην άμεση παρέμβαση των γιατρών σώθηκε η ζωή του Λουτσέσκου, αφού ο προπονητής υποβλήθηκε σε πρωτογενή αγγειοπλαστική και προς το παρόν, η κατάστασή του κρίνεται σταθερή.
Η ανακοίνωση του SUUB για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου
«Το πρωί, ο ασθενής υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Μεταφέρθηκε επειγόντως και έλαβε άμεσα τις απαραίτητες ιατρικές και θεραπευτικές παρεμβάσεις, σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα».
Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, ο Λουτσέσκου είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Εθνικής Ρουμανίας λίγο πριν την αναχώρηση για το φιλικό με τη Σλοβακία.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Στις καθυστερήσεις του τελικού ο Μαντί Καμαρά έστρωσε την μπάλα στον Γιερεμέγιεφ ο οποίος εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ σε 2-2. Δείτε το γκολ και τα υπόλοιπα τρία.
Έτσι διαμορφώθηκαν τα τέσσερα ζευγάρια στα προημιτελικά των πλέι οφ της Stoiximan GBL – Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-Άρης, οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.