Ένα ενδοοικογενειακό επεισόδιο στο Ηράκλειο κατέληξε στον σοβαρό τραυματισμό ενός 22χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύεται, χωρίς – ευτυχώς – να κινδυνεύει η ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο καβγάς σημειώθηκε το βράδυ της 1ης Απριλίου και είχε ως εμπλεκόμενους τον 22χρονο γαμπρό και τον 19χρονο κουνιάδο του. Η διαμάχη τους, που ξεκίνησε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξελίχθηκε σε συμπλοκή με γροθιές.
Κατά τη διάρκεια της έντασης, φέρεται να παρενέβη ένας φίλος του 19χρονου, ο οποίος έσπρωξε τον 22χρονο. Η πτώση του τελευταίου στο έδαφος τού προκάλεσε τραυματισμούς στο κεφάλι και το πρόσωπο.
Ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί, βλέποντας τα τραύματά του, κάλεσαν τις Αρχές. Μετά την ενημέρωση του νοσοκομείου, το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου συνέλαβε τον 19χρονο κουνιάδο, ενώ ο τρίτος εμπλεκόμενος, ο οποίος φέρεται να προκάλεσε την πτώση, αναζητείται από τις αρχές.
Πάντως, οι δύο πλευρές φέρεται να αλληλομηνύθηκαν.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.