Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στους δρόμους των Αγράφων Ευρυτανίας, τα ξημερώματα της Παρασκευής (3/4/26), όταν ένα φορτηγό έπεσε σε γκρεμό βάθους περίπου 40 μέτρων.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στους Μεταξάδες της Κοινότητας Πρασιάς του Δήμου Αγράφων. ΙΧΦ με οδηγό 54χρονο, κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να καταλήξει σε γκρεμό βάθους περίπου 40 μέτρων.
Στο σημείο έσπευσαν δύο στελέχη της Πυροσβεστικής, τα οποία επιχείρησαν για την ανάσυρση του οδηγού, ο οποίος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και παραδόθηκε σε πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr ο 54χρονος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Δυτικής Φραγκίστας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος ανέλαβε το ΑΤ Αγράφων, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση στην αρμόδια υπηρεσία Στερεάς Ελλάδας.
Χωρίς αισθήσεις μεταφέρθηκε άνδρας συνεπεία τροχαίου και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σε περιοχή του δήμου Αγράφων. Επιχείρησαν 2 #πυροσβέστες με 1 όχημα.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου