Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Μία ολόκληρη γειτονιά στον Βόλο αναστατώθηκε χθες το απόγευμα, όταν ανήλικη βγήκε στο μπαλκόνι και καλούσε σε βοήθεια. Το κορίτσι κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε τον πατέρα της ότι την ξυλοκόπησε μετά από καβγά που είχαν.
Σύμφωνα με το taxydromos.gr, αστυνομικοί έσπευσαν στη διεύθυνση που τους υπέδειξε η ανήλικη, στο σπίτι όπου ζει μαζί με την μητέρα της, καθώς οι γονείς της είναι διαζευγμένοι. Εκεί φέρεται να είχε πάει νωρίτερα ο πατέρας της, τον οποίο κάλεσε η πρώην σύζυγός του για να μιλήσει στη 17χρονη η οποία παρουσίαζε αποκλίνουσα συμπεριφορά και δεν μπορούσε να τη συνετίσει.
Υπήρξε έντονη διένεξη με την ανήλικη κόρη του και σύμφωνα με την καταγγελία στην οποία προχώρησε η ανήλικη την ξυλοκόπησε.
Ο πατέρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία. Του απαγγέλθηκε κατηγορία για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας και παραπέμφθηκε να δικαστεί, ενώ μέχρι τότε αφέθηκε ελεύθερος.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου