Αναστέλλεται η λειτουργία των δικαστηρίων Μυτιλήνης – Σε καραντίνα οι μισοί υπάλληλοι
Όπως ανακοίνωσε το πρωτοδικείο Μυτιλήνης αναστέλλεται η λειτουργία των δικαστηρίων έως της 17/02 ενώ θα υπάρχει προσωπικό ασφαλείας για πολύ σοβαρές υποθέσεις.
Τρία θετικά κρούσματα κοροναϊού εντοπίστηκαν στα δικαστήρια της Μυτιλήνης.
Όπως αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση το πρωτοδικείο Μυτιλήνης, κρούσματα κοροναϊού εντοπίστηκαν σε 2 υπαλλήλους της εισαγγελίας πρωτοδικών Μυτιλήνης αλλά και σε ένα δικαστικό λειτουργό με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε καραντίνα πολλοί δικαστικοί υπάλληλοι αλλά και δικηγόροι που ήρθαν σε επαφή με τα κρούσματα.
Όπως ανακοίνωσε το πρωτοδικείο Μυτιλήνης αναστέλλεται η λειτουργία των δικαστηρίων έως της 17/02 ενώ θα υπάρχει προσωπικό ασφαλείας για πολύ σοβαρές υποθέσεις.
Σας παραθέτουμε τις ανακοινώσεις από το πρωτοδικείο Μυτιλήνης
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία

