Αναστέλλεται η λειτουργία των δικαστηρίων Μυτιλήνης – Σε καραντίνα οι μισοί υπάλληλοι
Όπως ανακοίνωσε το πρωτοδικείο Μυτιλήνης αναστέλλεται η λειτουργία των δικαστηρίων έως της 17/02 ενώ θα υπάρχει προσωπικό ασφαλείας για πολύ σοβαρές υποθέσεις.
Τρία θετικά κρούσματα κοροναϊού εντοπίστηκαν στα δικαστήρια της Μυτιλήνης.
Όπως αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση το πρωτοδικείο Μυτιλήνης, κρούσματα κοροναϊού εντοπίστηκαν σε 2 υπαλλήλους της εισαγγελίας πρωτοδικών Μυτιλήνης αλλά και σε ένα δικαστικό λειτουργό με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε καραντίνα πολλοί δικαστικοί υπάλληλοι αλλά και δικηγόροι που ήρθαν σε επαφή με τα κρούσματα.
Όπως ανακοίνωσε το πρωτοδικείο Μυτιλήνης αναστέλλεται η λειτουργία των δικαστηρίων έως της 17/02 ενώ θα υπάρχει προσωπικό ασφαλείας για πολύ σοβαρές υποθέσεις.
Σας παραθέτουμε τις ανακοινώσεις από το πρωτοδικείο Μυτιλήνης

- Το διαχρονικό πρόβλημα της αστυνομικής ατιμωρησίας ΙΙ
- The Expla-in Project | Αντώνης Σαμαράς: Πώς έφτασε στον Άρειο Πάγο για το Predator
- «Μια ζωή. Ο μονόλογος μιας μοδίστρας»: Εξαντλούνται τα εισιτήρια για τις καλοκαιρινές παραστάσεις
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Αυξάνονται οι νεκροί στην Κίνα από τις κατολισθήσεις
- Μήπως ήρθε ο καιρός να κάνεις «ανακωχή» με το στρες;
- Στον «πάγο» και το 2027 δύο φόροι για τα ακίνητα
- Κρήτη: Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στο Λασίθι τη νύχτα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442