
Συναγερμός στην Πάτρα: Μεταβαίνει εκτάκτως ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας
Στην Πάτρα μεταβαίνει ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Γιάννης Κωτσιόπουλος, ο οποίος θα επισκεφθεί τα δύο Νοσοκομεία της πόλης.
Στην Πάτρα μεταβαίνει ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Γιάννης Κωτσιόπουλος, ο οποίος θα επισκεφθεί τα δύο Νοσοκομεία της πόλης.
Τον κ. Κωτσιόπουλο συνοδεύουν ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ/ΚΕΠΥ Νίκος Παπαευσταθίου, ο Διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών του ΕΚΑΒ Δημήτρης Πύρρος και τα μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας Χαράλαμπος Γώγος και Θεοκλής Ζαούτης.
- Ινδία: Πανικός σε πτήση της Swiss Air όταν πήρε φωτιά κινητήρας κατά την τροχοδρόμηση – Έξι τραυματίες
- Η πολλή δουλειά τρώει τον… εργαζόμενο: Η εργασία προκαλεί 840.000 θανάτους ετησίως
- Κυβέρνηση σε δίνη: Καταγγελίες, παρεμβάσεις και ο φόβος αποκαλύψεων προκαλούν πανικό για το πολιτικό κόστος
- Ουκρανία – Η ρομποτοποίηση ενός αδιέξοδου πολέμου
- Σκύλος και λύκος: Πόσο πραγματικά μοιάζουν;
- Η Ελλάδα στους κορυφαίους προορισμούς για destination weddings





